Flowtalk

Lovisa Lindkvist

Med guld i strupen!

Lovisa Lindkvist tilldelades Monika Zetterlundstipendiet 2006.Samma år släpptes hennes debutplatta ”That girl”. Den beskrevs som en fantastisk debut och hon blev omnämnd som Sveriges nästa stora jazzvokalist.

Lovisa har en bred repertoar som sträcker sig från sofistikerad jazz/lounge till pop och soul. Specialiteten är svenska visor och jazz. Gammalt eller nytt, fartfyllt eller stillsamt spelar ingen roll - Lovisa sjunger allt lika självklart och säkert. Hon turnerar just nu i Sverige med ’En hyllning’ till Monika Z tillsammans med band och den erkände trumpetaren Jan Allan.
Lovisa har uppträtt i många olika sammanhang, bla har hon varit förband till Dionne Warwick i Konserthuset samt medverkat på jazzfestivalen i Dubai och på Eliasson Award Dinner i Los Angeles.
Tack vare Lovisas musikaliska bredd kan hennes medverkan kan läggas upp på många olika sätt. Vill man njuta och luta sig tillbaka efter maten kanske en bas av Monika Z kan passa – och i det mixa in fina kända svenska visor (tex Ted Gärdestad) och annan jazz. Lovisa är alltid även öppen för önskemål om det är någon specifik sång man vet på förhand att man önskar ha framfört. Tex vid födelsedagar, jubileum eller bröllop.

Om Lovisa:
"Det var verkligen jättebra! De överträffade alla mina förväntningar och hade dessutom en repertoar som funkade till 100%! Lovisa var fantastisk och pianisten spelade som en gud. Fullträff!"
//Bokare som anlitade Lovisa till en personalmiddag

"Vi kommer med säkerhet att få höra mer av Lovisas röst. Timingen, innerligheten och klangen i hennes röst kommer att leda vidare. Hon sjunger med en slags närvaro som är svår att värja sig mot."
//Lars Grip, Orkesterjournalen

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.