Flowtalk

Madeleine Westin

Vikten av medvetenhet!

Madeleine Westin är journalist, programledare, krönikör och författare till flera böcker. Hon är utbildad meteorolog i Försvaret och har en gedigen utbildning vid Stockholms och Uppsala Universitet.
Vi ser henne ofta leverera väderförutsägelser i TV4.
Madeleine innehar en kaptensgrad i svenska försvarsmakten och har arbetat med väderprognoser i både flygvapnet och Marinens helikopterdivision. Dessutom är hon rådgivare och vädertaktiker till professionella kappseglare, som tävlar i exempelvis Volvo Ocean Race och Oops Cup.

Madeleine både skriver, pratar, lever och lär ut väder – och allt som på olika sätt kan kopplas till det. Hon är en mycket uppskattad föreläsare i ämnen som väder, klimat, miljö mm.
Madeleine berättar bland annat om hur vi människor mer och mer måste rusta oss för svåra stormar, översvämningar och torka. I hennes bok ”Sveriges klimat i förändring” beskrivs detta och hon pekar där på de olika sambanden mellan människan och naturen och hur vi måste lära oss att samexistera.
Madeleine har själv deltagit som forskare i en Nordpolsexpedition och med egna ögon bevittnat klimatförändringarnas påverkan.
Hon kan sin sak och föreläser ur alla tänkbara perspektiv och vinklar -från det lilla till det stora. Med sin kunskap, lyhördhet och erfarenhet blandar hon skickligt fakta med intressanta anekdoter.

Madeleine är även en duktig och skicklig moderator. Hon modererar självklart inom ”sitt” område men hennes journalistiska bakgrund gör henne till en proffsig och naturlig programledare även i andra sammanhang.

Ämnen:
* Väder
* Miljö (ur många olika perspektiv)
* Klimat och klimatförändring
* Inspiration

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.