Flowtalk

Magnus Hedman

58 landskamper och en viktig kamp tillbaka!

Magnus Hedman är välkänd för de allra flesta. Både som firad målvakt, expertkommentator och senare för svarta rubriker. Han var stjärna redan som tonåring. Först i Allsvenskan, sedan landslaget och en rad proffsklubbar. Han gav allt för att nå sina mål och han fick allt han drömt om – en strålande karriär, en vacker fru, underbara barn och massor med pengar. Han var medias älskling och han hade allt under några år. Men när fotbollskarriären tog slut tog det bara några ögonblick att rasera allt det som så noggrant byggts upp. Magnus förlorade allt. Det var smärtsamt – och mycket, mycket lärorikt.

Nu berättar Magnus sin historia. Den handlar om val, om alla de uppoffringar man måste göra för att nå sina mål och vad det kan kosta senare i livet.
Han vet vad lögner kan kosta - han har själv betalat. Han vet också vilken kraft sanningen kan vara, även om den är smärtsam. Magnus förde en hård kamp för att komma tillbaka. Han står med fötterna stadigt på jorden och viktigast idag är hans söner och hans arbete i Hedmans Hand. Nu har du chansen att ta del av Magnus berättelse om hur det kan gå när man tar lärdom av sina misstag, om att börja ta ansvar och om den svåra men härliga vägen tillbaka.

När ljuset släcks är namnet på Magnus bok och också en av hans föreläsningar. Det är berättelsen om kontraster och erfarenheter, om höjdpunkter och lågvattenmärken. Om en barndom i en tuff Stockholmsförort och den målmedvetna träningen från fyra års ålder. Om framgångarna på fotbollsplanen och skandalerna utanför den - och om hur man på nytt skapar ett meningsfullt liv efter att ha landat på botten. Den handlar också om hur man når sina mål, hur varje liten ny sak är en förändring och hur man ska förhålla sig till den, om vikten av att ta personligt ansvar för sitt liv och sin karriär. Magnus bjuder på insikter och inspiration i en väl avvägd blandning.

När Magnus föreläser är hans mål att varje person som lyssnar kan ta med sig något, stort eller litet, som leder denne framåt i livet och karriären. Då har han lyckats och vi vet alla att han är känd för att inte ge sig så lätt.

Ämnen:
* Motivation
* Team
* Förändring
* Att nå sina mål
* Personlig utveckling
* Ansvar
* Livet
* Att vända motgångar
* Inspiration

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.