Flowtalk

Magnus Helgesson

Entreprenör som delar med sig!

Magnus Helgesson är entreprenör ut i fingerspetsarna och företagandet har genomsyrat hela hans liv. Han har gått från att som tolvåring leta frimärken i sopcontainrar för vidareförsäljning - till att som vuxen leda en av Sveriges största restaurangkedjor. Han har jobbat hårt och målmedvetet med alla bitar i sitt företagande för att nå dit han har siktat.
1993 startade Magnus, Ulf Haggren och Leif Olsson den första restaurangen i det som sedan skulle bli en av Sveriges största restaurangkedjor. 20 år senare omsatte samtliga Harrys över 700 miljoner kronor och sysselsatte över 1000 personer.
2012 nominerades Magnus till det prestigefyllda priset "Årets VD" - ett bevis så gott som något på hans eminenta ledarskap. Han har även skrivit en bok, "Vägen till månen", som till stora delar handlar om ledarskap och hur man når framgång i affärslivet. I boken kan man också läsa hela historien om Magnus resa; allt från hans tonårskamp för att nå målet att bli miljonär - fram till idag.

I sina omtyckta föreläsningar inspirerar och berättar Magnus personligen om sin bakgrund, synen på företagande och ledarskap. Få föreläsare är så inspirerande att lyssna på. Han har entusiasmerat mängder av medarbetare genom åren och delar med sig av sina bästa tips för hur man hittar sin egen motivation och hur man motiverar andra. Många företagare har med Magnus hjälp hittat tillbaka till meningen med det de gör – och varför.
Han vill att alla i publiken ska känna att de fått med sig nycklar och redskap som de direkt kan använda, och att om de gör det kommer det att gå bra.
Såväl livsvisdom och unika tankesätt som underhållande anekdoter utlovas!

Ämnen bla:
- Ledarskap
- Entreprenörskap och företagande
- Försäljning
- Inspiration
- Motivation

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.