Flowtalk

Maria Lundqvist

Guldbaggebelönad underhållare!

Maria Lundqvist är en av Sveriges mest älskade artister och folkkära skådespelare, ständigt aktuell i film och på tv och på teaterscenen. Ett av många bevis på det är den Guldbagge hon mottog för sin insats i långfilmen 'De bästa av mödrar'. Med tv-figuren Sally fick Maria en särskild plats i svenska folkets hjärtan och vem minns inte den neurotiska mamman i SVT:s stora satsning ”30 grader i februari”? Under våren 2014 såg vi henne dessutom i Stjärnorna på slottet på SVT.

Marias breda kompetens har också gjort henne synlig på såväl krogscenen som i julshowen samt även som konferencier och som föreläsare på olika typer av evenemang. Hon blandar sina inhopp i stora som små sammanhang, lika gärna med en symfoniorkester som med ett ensamt piano.

Maria har ett alldeles eget unik tilltal och bjuder alltid på tvära kast. Få kan som hon blanda komik, musik och allvar på ett sådant sätt att det är svårt att inte bli berörd. Ett piano, en kvinna, en kropp och tusen möjligheter .... och kanske kommer Sally på besök. Hennes unika förmåga att fånga sin publik gör att hon dessutom är en mycket proffsig konferencier och moderator. Alltid påläst, underhållande och med publiken i fokus.
Maria är kort sagt en underhållare av rang - som på ett helt ofterhärmligt sätt använder både kropp och knopp på scenen. Det är en kvinna som lämnar avtryck på många sätt!

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.