Flowtalk

Maria Wetterstrand

Med engagemang och erfarenhet!

Maria Wetterstrand är fristående grön politisk debattör och skribent.
Under hennes nio år som språkrör ökade Miljöpartiets popularitet, medlemsantal och väljarstöd och hon var en starkt bidragande orsak till att Miljöpartiet 2010 gjorde sitt bästa val någonsin. Nu arbetar Maria bland annat med att skriva, föreläsa och debattera om allt från ledarskap till politik.

Maria är särskilt engagerad inom miljö- och klimatpolitiken, småföretagarfrågor, skolpolitik och frågor som rör öppenhet och mångfald. Hon har turnerat på universitet och högskolor med två olika föreläsningar om klimatpolitik. Maria har sedan bokdebuten 2010 med ”Den Nya Gröna Vågen” medverkat på antologier och utgav under sommaren 2014 även ”Vad är miljö och 100 andra jätteviktiga frågor”.

Maria är erkänt duktig som moderator och anlitas även för föreläsningar, tal, debatter, seminarier mm. Hon är en väldigt uppskattad föreläsare som med stort engagemang och målande erfarenheter från sitt liv inspirerar till både eftertanke och handling.

Exempel på föreläsningar med Maria:

Miljö och företagande
Allt fler företag intresserar sig för miljö- och hållbarhetsfrågor. De vill förändra men det är svårt. Vad krävs för att bryta konservatismen, både vår egen och våra medarbetares? Vad har andra företag gjort för att lyckas? Maria pratar om varför vi behöver förändra, om framtidens utmaningar och om hur vi behöver förändra attityd för att våga ta stegen som krävs mot ett mer hållbart företagande.

Retorik
För att nå fram med ditt budskap är det viktigt att tala så du blir lyssnad på. Du behöver bryta mot människors förväntningar och krossa deras fördomar om dig själv, ditt företag, din bransch eller vad det än må vara som ligger i vägen för att dem ska ta emot ditt budskap. Det räcker inte att bara tänka ut smarta budskap eller använda en på pappret retoriskt skicklig kommunikation. Maria talar utifrån sina egna erfarenheter om retorik, på ett sätt som inte följer de gamla vanliga läroböckerna.

Maria föreläser också om många andra ämnen, utifrån kundernas önskemål.

Ämnen bl a:
- Miljö
- Företagande
- Hållbarhet
- Retorik

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.