Flowtalk

Marika Carlsson

Konferencier med humor och varm energi!

Marika Carlsson är standupkomiker, konferencier, moderator, programledare, föreläsare, skådespelare och radioprogramledare.

Hon har en bekväm energi och en värme som verkligen når fram till publiken. Oavsett uppdragets art visas alltid hundraprocentig professionalism!
Som standupkomiker är Marika smart, charmig och utmanande – samtidigt som hon hela tiden visar prov på perfekt fingertoppskänsla. Detta har gjort henne till en av Sveriges idag absolut mest aktuella komiker. Vid två tillfällen har hon korats till ”årets kvinnliga ståuppkomiker”.

Marika har medverkat i ett flertal humorprogram som Parlamentet, Intresseklubben och RAW, för att nämna några. Ni kan ha hört henne i ”Marika i P4” där hon hade en egen talkshow eller i hennes sommarprat i P1 2012.
Under våren 2017 är Marika ute på Sverigeturné med hennes föreställning ”Jag är gud”.
Förutom att underhålla från standupscenen, medverka i radio och TV så är Marika en mycket flitigt anlitad föreläsare och konferencier. Hon har bl.a. varit programledare för den stora DN-galan på stadshuset, QX-galan, Volvo ocean race och en mängd olika jubileum och temadagar.

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.