Flowtalk

Mark Levengood

Ökar trivseln och motivationen!

Mark Levengood är en Sveriges största personligheter och mest omtyckta mediaprofil. Vi räknar honom bland annat som programledare, krönikör, författare, moderator, konferencier, föreläsare och Unicefambassadör.
Förutom att leda sina egna program så har vi också sett honom som programledare för t e x 'Guldbaggegalan', 'Melodifestivalen', 'Vi i femman' och 'Svenska hjältargalan'. Han har också arbetat med sändningarna på kronprinsessan Victorias födelsedag.

Mark är även en populär och efterfrågad föreläsare. Precis som i allt annat som han gör så har han en unik förmåga att alltid skapa rätt känsla och nivå.
Med humor och sina karaktäristiska tänkvärdheter fångar han alltid publikens hjärta - och förvaltar det väl.
En ofta efterfrågad föreläsning är den som handlar om vikten av att vara öppen för förändringar och förnyelse.
Aldrig tidigare har världen förändrats lika fort som den gör nu. Vår samtid bjuder på stora utmaningar men också enorma chanser för oss som individer.
Sist och slutligen är det vår inställning och vårt mod som kommer att avgöra om vi dansar i baktakt med tillvaron eller om vi seglar glatt på förändringens vindar.
Oavsett vad Mark än gör så handlar det ofta om vilka möjligheter vi har att förändras som vuxna människor, och hur viktigt det är att den processen äger rum. Han pekar på att det är viktigt att våga anta utmaningar och att sätta upp mål för framtiden. Att släppa på rädslan och prestigen samtidigt som man struntar i förväntningar från omgivningen är ett av Marks säkra recept. Han försöker forma sin föreläsning, så gamla föreställningar tvättas bort och skapar utrymme för vår samtid att flytta in i huvudet - oavsett rubrik/ämne och infallsvinkel. Han tror inte på några genvägar när det gäller att förändra oss själva, men han vet att man under en föreläsning kan påbörja processer som så småningom kan bli precis hur fruktbara som helst hos åhöraren.

Med hjärna och hjärta vecklar han ut sitt universum för publiken och pekar på vilka frågor han tycker vi ska ställa oss själva för att orientera oss mot en kreativ framtid. En föreläsning som ger oss hopp och hjälper oss att få perspektiv på tillvaron!

Ämnen:
* Förändring
* Livet
* Möjligheter
* Att våga
* Mångfald
* Inspiration
* Mål
* Motivation

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.