Flowtalk

Martina Haag

Fixa ditt eget lyckliga slut!

Martina Haag är skådespelerskan som sadlade om och började skriva vid 39 års ålder.
Hon är också känd hos svenska folket som skådespelerska och duktig tävlande i 'På spåret'.

I sina föreläsningar pratar hon öppet om att våga kasta sig ut i livet och om att våga ta risker. Hon menar att motgångar i livet faktiskt är bra och formar starka människor - det är genom svåra tider man växer som människa och utvecklas.
Martina talar också om hur man kombinerar vardagslivet som småbarnsförälder med karriär. Något hon själv har erfarenhet av då hon samtidigt som hon framgångsrikt arbetar också är fyrabarnsmamma.

Hon har även blivit populär med föreläsningen "Heja Heja!" som peppar alla, till och med den lataste soffpotatisen, till att vilja börja springa. Både föreläsningen och boken med samma namn har blivit mycket populär och gett många en nystart när det gäller träningen.

Härliga Martina inspirerar och ger kraft och mod genom sina egna berättelser om hur hon själv gjort bort sig många gånger, men alltid kommit ut på andra sidan, starkare, lyckligare och med ett rikare liv.
Lyssna och skratta till hennes historia om konsten att se möjligheterna, hålla huvudet ovanför vattenytan och att skapa guldkanter i vardagen.

Ämnen:
* Förändring
* Inspiration
* Balans i livet
* Mod
* Löpning

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.