Flowtalk

Mattias Klum

Världsberömd fotograf som jobbar för en bättre värld!

Naturfotografen Mattias Klum började fotografera i tonåren och har sedan 1986 arbetat heltid som frilansfotograf och sedan även som filmare och regissör vid ett flertal film- och tvprojekt. Han har på sitt unika sätt beskrivit och porträtterat djur, växter, natur- och kulturmiljöer i artiklar, böcker, filmer och utställningar. Hans expeditioner och foto- och filmprojekt har tagit honom och hans team till alla världens kontinenter. Mattias senaste film 'Betraktaren', är hans mest omfattande filmprojekt hittills. Han har tillsammans med sitt team under fyra år följt både djur och människor runt ett lika vackert som hotat Östersjön.

Under åren har Mattias gett ut 12 böcker och i boken 'Vår tid på jorden': Välfärd inom planetens hållbara gränser har president Bill Clinton skrivit följande förord:
"Med hjälp av övertygande vetenskapliga data och fotografi i världsklass, påminner oss 'Vår tid på jorden' om hur mycket som står på spel. Författarna visar att mänskligheten, med gemensamma ansträngningar, trots allt kan vända den negativa miljöutvecklingen mot en resilient och blomstrande framtid, men vi har ingen tid kvar att förlora."

Mattias har blivit en internationellt efterfrågad föreläsare och tilldelats ett stort antal utmärkelser och stipendier för sitt arbete, både i Sverige och utomlands.
I sina föreläsningar tar han med sin publik på en resa till världar man aldrig tidigare mött. Han inspirerar med bilder i världsklass och personliga historier som ger både underhållning och eftertanke. Hans tes är att vi människor behöver överbrygga glappet mellan vår hjärna och i större omfattning följa hjärtats röst, som oftast är det mest förnuftiga långsiktigt. Hans övertygelse är att alla kan bidra till en bättre värld!

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.