Flowtalk

Mattias Ribbing

Föreläsare med minnet som vapen!

Mattias Ribbing är mannen som tränat sin hjärna till nivåer som många inte trodde var möjligt.
Han är trefaldig svensk mästare i minne och officiellt rankad som det 70:e bästa minnet i världen - genom tiderna! Han kommer ihåg saker som de flesta upplever som omöjliga. Ett av hans rekord är att på 30 minuter lära sig ordningen på 560 slumpmässiga siffror.
Internationellt har Mattias uppnått den officiella titeln stormästare i minne (Grandmaster of Memory).

Han är också författare till succéboken "Vägen till mästarminne", "Vägen till maxade betyg", "Fatta matte" och "Smart föräldraskap".

Mattias har en bakgrund som professionell utbildare. Det var hans brinnande intresse för pedagogik och lärande som fick Mattias att börja träna sin hjärna aktivt. Med sina väldokumenterade resultat i bagaget vill han förändra hela Sveriges syn på lärande och mental prestation.

Mattias är en underhållande och mycket intressant föreläsare. Han ger åhörarna en oförglömlig stund då han tar med publiken på en resa in i hjärnans fantastiska värld. Han menar att ett mästarminne är en förmåga som alla kan öva upp och innehållet i föreläsningen kommer att förändra er syn på kunskap och inlärning för alltid. Ett vässat minne är en stor konkurrensfördel oavsett vilken bransch man verkar inom. Nu visar Mattias dig precis hur du ska göra!

Nedan olika exempel på föreläsningar med Mattias:

TANKEVÄCKAREN – Nya verktyg för ökat välmående och mentala topp-prestationer
Mattias berättar hur du orkar prestera på topp under långa arbetsdagar och får mer tid än alla andra. Han visar på steg för hur du omvandlar stress till energi och fokus, samt tillhandahåller effektiva verktyg för hur du snabbt blir expert på helt nya områden.

LÄRANDE LYCKA – Din hjärnas väg till minskad stress, bättre samarbete och ökad effektivitet
Mattias berättar hur du finner ny glädje i samarbetet på arbetsplatsen och samtidigt ökar effektiviteten. Han presenterar enkla steg för hur du snabbt kan lära dig nytt och njuta av en ny tilltro till din egen förmåga. Åhörarna får verktyg för att omvandla stress till energi och ökat välmående.

Din hjärnas väg till mindre stress och bättre ork
Mattias tillhandahåller här verktyg för hur du omvandlar stress till ökat välmående och fokus. Han presenterar konkreta steg för hur man snabbt kan lära dig nytt och få större tilltro till sin egen förmåga. Han berättar också hur du kan undvika den digitala stressen och få tekniken att jobba för dig.

Så får Du andra att minnas ditt budskap och bli top-of-mind
I denna föreläsning visar Mattias en praktisk modell över hur hjärnan skapar minnen som påverkar vårt beslutsfattande. Han presenterar steg-för-steg hur du skapar minnen hos andra som också leder till önskat agerande och hur du gör för att stå ut i informationsflödet och förbli top-of-mind.

För pedagoger och föräldrar håller Mattias särskilda föreläsningar, dels på teman från hans böcker "Smart Föräldraskap" och "Fatta matte", men också under rubriken 'Praktiska verktyg för utbildare och pedagoger'

Om Mattias:
Underhållande, medryckande och fullt av effektiva metoder som man direkt kan börja tillämpa själv. Jag och många av deltagarna har efter föreläsningen börjat använda tipsen med stor framgång. Jag kan varmt rekommendera Mattias som föreläsare och inspiratör till konferenser och personalevent!
//Föreläsning för Coor Service Management

Den här föreläsningen kommer jag att bära med mig länge. Den var inte bara medryckande och fartfylld i stunden. Den gav mig även något på djupet, en förståelse för hur vår hjärna fungerar. Jag fick med mig känslan av att om vi bara vill så är vår förmåga näst intill gränslös men det gäller att hålla fokus och göra en sak i taget.
//Föreläsning för SABO

Ämnen:
* Minnet
* Effektivitet
* Arbetsglädje
* Självförtroende
* Hälsa
* Stress
* Inspiration

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.