Flowtalk

Melody Farshin

Får oss att skratta och tänka samtidigt!

Melody Farshin är den samhällsengagerade komikern som fyller de alltmer efterfrågade invandrar- och kvinnokvoterna på en och samma gång.
Hon debuterade om ståuppkomiker år 2008. Sedan dess har vi kunnat se och höra henne på standupscener över hela Sverige, både som komiker och konferencier. Hon har även synts i tv-rutan i Bolibompa, på Comedy Central och i SVT:s humorsatsning 'Skolan' samt 'Hej litteraturen!, 'Elfte timmen' och Godmorgon Sverige. Hon har medverkat på landstäckande turnéer med Riksteatern samt hörts i flera radioprogram såsom t e x P3 Humorhimlen.

Melody står med en fot i väst och en i öst medan hon levererar sin standup. Hon besitter en inbyggd fördomsradar och har en sällsynt förmåga att paketera viktiga budskap i smart humor. Hon lockar fram våra fördomar i ljuset för att sedan skickligt plocka itu dem och vända allt med skratt.
På sidan av humorscenen engagerar hon sig starkt inom samhällsfrågor och arbetar som ungdomsansvarig på Folkets hus i Rinkeby. Hon är en flitig debattör och krönikör och brinner för jämställdhet mellan människor.

Melody åtar sig uppdrag som standupkomiker, konferencier och föreläsare.

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.