Flowtalk

Melody Farshin

Botar många fördomar med skrattsalva!

Melody Farshin är den samhällsengagerade komikern som fyller de alltmer efterfrågade invandrar- och kvinnokvoterna på en och samma gång.
Hon debuterade om ståuppkomiker år 2008. Sedan dess har vi kunnat se och höra henne på standupscener över hela Sverige, både som komiker och konferencier. Hon har även synts i tv-rutan i Bolibompa, på Comedy Central och i SVT:s humorsatsning 'Skolan' samt 'Hej litteraturen!, 'Elfte timmen' och Godmorgon Sverige. Hon har medverkat på landstäckande turnéer med Riksteatern samt hörts i flera radioprogram såsom t e x P3 Humorhimlen.

På sidan av humorscenen engagerar hon sig starkt inom samhällsfrågor och arbetar som ungdomsansvarig på Folkets hus i Rinkeby. Hon är en flitig debattör och krönikör och brinner för jämställdhet mellan människor. Hon har utbildat sig inom mänskliga rättigheter är som hon själv kallar det ”en svensk tjej i invandrarförpackning”.

Förutom att åta sig uppdrag som standupkomiker och konferencier kan hon även anlitas som föreläsare. Nedan kan man läsa om Melodys föreläsningar:

Mänskliga rättigheter – Så långt lagret räcker!
Sverige, detta vackra land fullt av möjligheter! Med frihet, utbildning och vård åt alla. Visst får alla ta del av detta underbara välfärdssamhälle - för i Sverige kan väl ingen ha det dåligt ställt? Kanske, kanske inte. Det finns nämligen personer som hamnat i paradiset, men som blivit ombedda att stå på sidan och titta på. Så ja på sätt och vis är Sverige är världens bästa land.. MEN bara för den som får vara med i leken. Med varsin fot i de båda världarna bjuder Melody på nya perspektiv att granska det svenska samhället med. Föreläsningen är en kombination av kunskap, erfarenheter och självklart humor.
Längd 45 min med 30 min övningar

Pimp my speech!
Viktiga budskap som inte riktigt når fram? En talare kan besitta stor retorisk kunskap, men för att få sin publik att bära med citat krävs
det ytterligare ett vapen. Med humor fångas både uppmärksamhet och koncentration. Melody föreläser om humor som redskap för talaren och ser till att med både ord och övningar öppna individens mod och sinne för humor. Första steget till ett mer humoristiskt tal är snart inte långt borta!
Längd: 45 min samt 30 min övningar

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.