Flowtalk

Mi Ridell

Listen to Mi!

Mi Ridell är skådespelerska och artist. Hon brinner för personlig utveckling och hur vi med kroppsspråket och röstens hjälp kan påverka våra känslor och vår omgivning.

Mi är också en uppskattad föreläsare och har flera olika föreläsningar och upplägg att erbjuda. Hon framhåller också alltid vikten av att öppna upp sig för nya idéer och våga utmana sig själv - och hur det kan ta en till oanade höjder.
Genom sitt yrke vet Mi också mycket om rösten och kroppsspråkets hemliga koder. Hon delar med sig av sina kunskaper om ickeverbal kommunikation; vad vi egentligen säger bortom det talade ordet. Mi pratar också om hur man kan bli bättre i sin kommunikation och hur man kan skapa bättre möten med andra människor.

I sin föreläsning 'Kroppsspråk i affärsrelationer' bjuder hon frikostigt på goda råd och kloka tips om vad du ska tänka på. Det handlar om säkert och osäkert kroppsspråk, hur du kan skapa närhet eller distans och hur du bäst använder dig av dina egna verktyg, det vill säga kroppen, rösten och talet!

I föreläsningen ”Be a rockstar at work” entusiasmerar Mi publiken till att känna sitt värde oavsett titel på jobbet. Hon lär ut hur man kan öka sin energinivå på jobbet med hjälp av kroppsspråk och mental träning. Här är fullt med engagemang, skratt och inspiration!

Ämnen:
* Kroppsspråk
* Kommunikation
* Service
* Mental träning
* Personlig utveckling
* Inspiration
* Presentationsteknik
* Mindfullness

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.