Flowtalk

Mi Ridell

Moderator med många möjligheter!

Mi har efter tjugo år i branschen skaffat sig ovärderlig kunskap i många ämnen; kroppsspråk, presentationsteknik, röstvård, körsång som teambuilding och kreativ service. Dessa ämnen föreläser hon i.
Hos Mi finns en närvaro och ett äkta engagemang i beställaren och betygen är alltid höga efteråt.

I om att Mi kan bokas som både föreläsare, underhållare, debattledare, moderator eller konferencier, så finns självklart en möjlighet att anlita henne med ”extra allt”!
T e x: Bokar man henne som konferencier får man en sångerska på köpet om man vill och om det passar.
Bokar man henne som sångerska kan man också få en lektion i kroppsspråk.
Bokar man henne som moderator kan hon också inspirera i olika ämnen.
Möjligheterna är därför oändliga och hon kan vara delaktig och bidra i ett program från morgon till kväll i o m de olika roller hon behärskar.
Hon är som ett härligt ”Kinderägg”; d v s tre önskningar i ett!

Mi är alltid väl förberedd och engagerad oavsett ämne och publik. Hon kombinerar sin professionalism och humor på ett mycket fint och personligt sätt.
Hennes vana från TV och teater gör att hon alltid beredd på oförutsedda händelser både bakom och på scenen, och hon tacklar varje situation med varsam och stadig hand

Med sin härliga utstrålning fångar Mi lätt åhörarna från scenen och håller dem sedan i ett stadigt grepp till programmets slut.

Om Mi som moderator/konferencier:
Men självklar pondus och professionalism ledde Mi oss idag.Vi uppskattade att hon läst på om oss, skrev en egen Bixia- sång som innebar en härlig vi-känsla och laddade oss med energi.
//Bixia AB

Mis föreläsning var både rolig och seriös och man fick något att fundera över. Hon drev också dagen med smittsam entusiasm, höll ordning på tiden, medverkade till positiv stämning och var lyhörd och bra i dialogen. Tillgänglig både före och efter utfört arbete. Varmt tack för ett strålande utfört uppdrag!
//Handelsbanken

Letade efter en konferencier och fick utöver detta även en gala-artist och en kvicktänkt, påläst moderator – alltihop förpackat i glittrande energi. Suveränt genomfört!
//Audi - Volkswagen

Jag anlitade Mi som ciceron för vårt jubileum. Mi skötte detta på ett utomordentligt sätt. Hon är mycket engagerad, positiv, skapar trevlig stämning och lämnar ingen opåverkad. Jag som VD fick professionell hjälp med mitt tal. Jag ger Mi mina allra bästa rekommendationer.
//Projektel

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.