Flowtalk

Micael Dahlén

Ekonomen utanför boxen!

Micael Dahlén är författare, föreläsare och ekonomiprofessor vid Handelshögskolan i Stockholm.
Professor blev han redan vid 34 års ålder. Företagen drar i honom för hans syn på (märkliga) mänskliga beteenden, lycka, kreativitet och hur framtiden kommer att se ut. Han har blivit framröstad till näringslivets populäraste föredragshållare och utsedd till nummer 10 i världen inom sitt forskningsfält. Han har även skrivit sex böcker där de två mest kända är Nextopia och Monster. Böckerna har nått en global publik i USA, Europa och Asien. 2014 släpptes Micaels första roman – Livet på Mars.

Micael passar inte i den schablonartade bild som finns om den ”trista och stela” ekonomen. Han har skapat sig en rockstjärnestil som inte bara handlar om image, men som i mångt och mycket bygger på att han alltid tycks vända upp och ner på "sanningar" och normer samt skriva och föreläsa om okonventionella ämnen.
År 2014 förändrade Micael vanor, det kräver både viljestyrka och övertygelse. Just nu har han lovat Sverige att han ska bli starkast i landet i sin viktklass, en utmaning som heter duga. Att tänka utanför boxen har nämligen aldrig varit ett problem för Micael – han lever för att sudda ut gränser, vrida och vända på tankemönster och rucka på etablerade sanningar. Allt för att föra utvecklingen framåt och ha roligt på vägen.

Micael är en populär talare och föredragshållare, såväl i Sverige som internationellt. Han har blivit framröstad till ”näringslivets populäraste föredragshållare” och utsedd till nummer 10 i världen inom sitt forskningsfält. Precis som i böckerna täcker Micaels föreläsningar ett brett spektra av ämnen – allt från kreativitet och ekonomi till science fiction, existentiella frågor och seriemördare (!). Han bjuder på en både härlig och ovanlig mix av filosofi, samhälle, marknaden och att tänka utanför boxen.
Vill NI tänka utanför boxen ska ni boka Micael till en föreläsning!

Ämnen bla:
- Ekonomi
- Framtid
- Kreativitet
- Inspiration
- Filosofi
- Samhälle
- Existentiella frågor

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.