Flowtalk

Michael Halvarson

Komisk magi i världsklass!

Michael Halvarson är magikern och komikern som med sitt unika ficktjuverinummer gjort sig ett allt större namn på de internationella scenerna. Hans genombrott kom i och med att han skapade och spelade en av huvudrollerna i Cirque du Soleils världsturnérande show Kooza. Han har även medverkat i världens största magishow The Illusionists, tillsammans med fem av världens främsta illusionister. I Sverige är Michael mest känd som en av de tre magikerna i programserien Helt magiskt på SVT. Han har även gästat i den engelska förlagan The magicians, på BBC One. Michael hörs även regelbundet som panelmedlem i Klubb på Sveriges Radio P4.

Michaels show bjuder på makalös underhållning i form av magi och komiskt ficktjuveri. Med en häpnadsväckande publikkontakt och scenisk tydlighet når han ut från scenen vare sig det är femtio eller femtusen personer, som i ett fullsatt Royal Albert Hall.
Åskådarna skrattar rakt ut när Michael visar prov på sin unika förmåga att tillskansa sig både klockor, glasögon och slipsar från intet ont anande medverkande ur publiken. Med fingerfärdighet skapas trollerinummer som får publiken att förundras – allt med en twist och med en glimt i ögat.
Lånade sedlar fördubblas, eller försvinner – för att dyka upp där man minst kan ana det. Det här är en magisk skrattfest som fungerar lika bra för den internationella publiken då den spelas lika bra på svenska som på engelska.

Michael bokas ofta som underhållande konferencier och programledare till olika event.
Här delas underhållningen upp i flera kortare nummer som presenteras mellan de övriga inslagen


Om Michael:
”Michael Halvarson is a hilarious pickpocket magician”
//Louis B. Hobson, Calgary Sun, Canada

Michael bokas ofta som underhållande konferencier och programledare till olika event.
Här delas underhållningen upp i flera kortare nummer som presenteras mellan de övriga inslagen
Det blev en jättebra fest, alla deltagare var nöjda!
När det gäller betygssättningen på Michel så ger vi 5:or på allt, man bara häpnar av beundran över hur han gör. Om man är ute efter en magiker då ska man anlita Michel, då får man allt i ett och samma paket! Jag upplevde honom dessutom som väldigt trevlig och jordnära person.
//Show för BillerudKorsnäs

Michael uppfyllde verkligen våra förväntningar! Han höjde stämningen direkt när han började prata i micken och alla kollade mot scenen utan att se honom. Härlig inledning!
Vid mitt bord sa man direkt: HAN HAR JAG SETT PÅ TV.
De personer han tog upp på scenen var verkligen spontant och inte riggat innan och det roliga var att den ene var vår CEO.
//Show för Roplan

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.