Flowtalk

Mikael Tornving

Blixtsnabb och rolig konferencier!

Mikael Tornving är skådespelaren, komikern och manusförfattaren som har erövrat oss svenskar med sin coola humor och sina blixtsnabba repliker.

I tittarsuccén 'Parlamentet' på TV4 fick vi svenskar upp ögonen för honom och vi tycks inte ha släppt taget sedan dess.
Vi såg honom som den underbart cyniske reportern Rolf Nygård i Melodifestivalen 2005 blev en av det årets mest älskade komiska figurer och ni har sett honom i mängder av tv-program sedan dess, såsom exempelvis 'Playa del Sol', 'Partaj' och 'SNN News' för att nämna några.

Hösten 2007 gjorde Mikael musikaldebut i Little Shop of Horrors som den mycket osympatiske tandläkaren, där efter har han bland annat gjort succéföreställningarna 'Priscilla' på Göta Lejon och 'The Black adder' (Svarte orm) på Intiman.
Han medverkade även i succéturnén Ladies Night 2007 och han tyckte det var så kul att han tackade ja även till 2009 års turné.
I filmerna om Johan Falk (fortsättning på Noll tolerans, Livvakterna och Den tredje vågen) spelar han chefen för Gruppen för särskilda insatser, vilket Mikael med sin bakgrund som reservofficer, passar perfekt för och det har ni gjorts över 12 filmer.

Som moderator och konferencier är Mikael en av de mest uppskattade. Om detta råder inget som helst tvivel!
Han passar i alla olika typer av sammanhang och landar alltid perfekt i helheten. Med ett ordentligt engagemang och äkta intresse gör han allt för att göra ert evenemang till en resultatinriktad succé! Dessutom förgyller han ofta med ett specialskrivet material som roar era gäster exklusivt.
Av Mikael Tornving vill man liksom bara ha mer!

Tidigare beställare om Mikael:
Mikael får högsta betyg! Han var mycket professionell som moderator både i förberedelser och på plats. Man märker tydligt hans stora vilja och inlevelse för att göra ett bra evenemang. Det är ett positivt engagemang både innan och under galan!
Allt som helhet var väldigt bra, återkopplingar via möte, mail och telefon. Han var snabb på att svara och komma med feedback. Minutiösa förberedelser!
Både rolig och seriös på scen i en helt perfekt kombination.
//Svenska Nyhetsbrev

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.