Flowtalk

Milad Mohammadi

Med passion och engagemang!

Milad Mohammadi är entreprenör, mental coach, krönikör, bloggare och författare. Han fullkomligen brinner för läran om drivkraft. Idag har han blivit en förebild inom viktiga samhällsfrågor.
Livet började dock i uppförsbacke - han var en blyg, ensam och väldigt annorlunda pojke i förorten. Trots de extremt dåliga oddsen gjorde han ett aktivt val och på bara 3,5 år lyckades han ta både juristexamen och politices kandidat i nationalekonomi/statsvetenskap. Detta gjorde han dessutom som den yngsta i Sverige!

I sina föreläsningar utgår Milad från sig själv - han har ju gjort resan. Det är en berättelse från hjärtat om sina erfarenheter, sina observationer och upplevelser. Han delar ut verktyg för att lyfta sig själv och andra. Milad kämpar t e x själv dagligen för att lyfta och inspirera ungdomar i utanförskap.
Han har arbetat på Fryshuset i Stockholm och påverkat såväl enskilda individer som stora aktörer samt debatterat offentligt i sina frågor. Det har gjort att Milad idag utvecklat sitt arbete till att aktivt hitta innovativa samhällslösningar med några av Sveriges största aktörer inom mångfald och socialt ansvar.

Milad arbetar också mot målet att grunda Sveriges bästa gymnasieskola i ett utsatt miljonprogram - för att på så sätt påverka hur Sverige ska arbeta med samhällsutveckling, integration och utbildning. Hans engagemang och förmåga att kommunicera har redan lämnat goda spår i allt från de stökigaste ungdomarna i Rinkeby till bolagsstyrelser, organisationer, offentlig sektor och hos politiker.
För honom handlar det om att fånga publiken, trigga känslor och lämna avtryck - mycket genom att vara en äkta människa. Förvänta er kunskap, charm, skratt, kanske några tårar och ett lass upplyftande energi!

Ämnen:
* Personlig utveckling
* Drivkraft
* Inspiration
* Motivation
* Ledarskap med innovation
* Mångfald
* Integration
* Socialt entreprenörskap
* Värderingar
* Ungdomars potential

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.