Flowtalk

Mojje

Kan få vem som helst att tralla med!

Mojje är uppvuxen i lilla Tvååker utanför Varberg och var tidigt intresserad av sport och musik.
Till en början blev det mest sport, Mojje har provat på det mesta från motocross, slalom, alla sorts bollsporter och brottning. Men efter att ha gått på kryckor åtta gånger och varit gipsad sex gånger valde han att fokusera på musiken istället. Det var ett bra val!

Mojjes pappa spelade i ett band och som liten grabb fick han ofta följa med på turnéer och spelningar. Mojjes allra första framträdanden gjordes faktiskt i pappas band och då var det var '10000 röda rosor' och 'Love me tender' som gällde.
Första större egna bandet Mojje var med i var West Jam och de var med i finalen i Rock SM i ålderskategorin under 18 år.
Sedan lyfte karriären ordentligt 1997 med bandet Together - då blev det full rulle med utlandsturnéer mm. Deras hit 'Vänner' var även temat till en populär TV-serie.
I början av 00-talet började Mojje och Niklas Wahlgren jobba tillsammans med barnprogram. De ligger bakom populära barnsånger som 'Tjaba tjena hallå' och 'Var ligger landet där man böjer bananerna'.
TV4 tände på idén med ett program för barn och det gjordes två fantastiska säsonger i TV med Nicke och Mojje och ett par stora turnéer men så fick Mojje veta att
Så gick det en tid och 2005 fick Mojje en ny chans att ”tramsa sig i TV” och sen dess har det bara rullat på med guldskivor, stora turnéer, TV-program etc etc.

Och en sak är säker.... både barn och föräldrar älskar Mojje!

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.