Flowtalk

Morgan Alling

Föreläsare med 100% ärlighet!

Morgan Alling är omtyckt tusenkonstnär i kultur- och nöjesbranschen.
Starten i livet var dock tuff...
Han föddes 1968 i Mölndal, Göteborg in i en dysfunktionell miljö med mycket missbruk och kriminalitet. Som 4-åring blev han omhändertagen av sociala myndigheterna. 3 barnhem, 4 fosterhem och byta skola 9 gånger på 11 år satte självklart spår. Och i hans skönlitterära biografi ”Kriget är slut” berättar han om sin resa genom livets första 20 år. Det är en berättelse om glädje, sorg, smärta och hur han till slut fann teatern, träffade rätt vuxna och rätt vänner.

Morgan vände glädjande nog sitt liv och han är idag också en av Sveriges mest eftertraktade och populära föreläsare som använder sig av både humor och värme blandat med sina egna livserfarenheter och den senaste forskningen inom beteendevetenskap.
Morgan kan verkligen konsten att ”peppa” och greppa sin publik ända bort till sista stolsrad och tills sista meningen klingar ut i lokalen oavsett sammanhang. Han är öppen, rolig, spontan och självutlämnande vilket gör att det blir en lustfylld och tankeväckande stund med honom på scenen.
Nedan mer information om Morgans föreläsningar:

Besvärliga människor
Morgan föreläser om konsten att hantera besvärliga människor. Psykologi blandas med praktiska och konkreta råd. Med humor och värme blandas den senaste forskningen inom beteendevetenskap med Morgans personliga klokskap om hur man på ett handfast sätt kan få en bättre arbetsmiljö eller livskvalitet i sitt egna liv. Han tar upp konflikter kopplat till ledarskap och kommunikation samt ställer frågor som; Varifrån kommer besvärligheten och hur kan man lösa konflikterna både hemma, på arbetet, bland vänner. Morgan berättar också om hur han tog sig ur sina livskriser och hur han idag kan bemöta besvärlighet och konflikter på ett mer konkret sätt.

Negativa erfarenheter
Morgan föreläser om att vända en negativ start i livet, med utgångspunkt från sin egna uppväxt som var fylld med svek, lögner, misshandel och utanförskap. Morgans resa från barnhemsbarn till en älskad artist har varit lång och brokig. Morgan berättar hur han lyckats se på sitt bagage som en fördel och styrka. Minnena kommer man aldrig ifrån, men man kan bli vän med sin historia.

Mobbning
Mobbning är ett av våra största samhällsproblem. Mobbning har inte en skepnad utan varierar och förändras. Den senaste forskningen blandas med Morgans egna erfarenheter utifrån hans mission om nolltolerans mot kränkande handlingar i skolan och arbetet. Varifrån kommer mobbning, hur ser det ut, men framförallt; Vad kan man göra åt det? Två olika föreläsningar; hur man kan förebygga mobbning i skolan, och hur man kan förebygga mobbning på sin arbetsplats.

Oavsett inriktning på föreläsning så kan man alltid vara säker på att Morgan förvaltar sin tid med åhörarna väl. Man blir lämnat med inspiration, glädje i kroppen och inte minst styrka och mod!

Morgan kan också anlitas som konferencier och moderator.

Ämnen:
* Inspiration
* Besvärliga människor
* Kommunikation
* Styrka
* Mod

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.