Flowtalk

My Skarsgård

Från mörker till självständighet och lycka!

My Skarsgårds kända och hyllade skådespelarfamilj gjorde succé både i Sverige och utomlands medan hon själv levde med en stor och skamfylld hemlighet. Hon missbrukade alkohol.....

Det var cancerbeskedet raserade tillvaron för My. Hon började dricka för att lindra sin dödsångest och till slut drack hon ­dygnet runt och äkten­skapet med film­skåde­spelaren Stellan Skarsgård kraschade.
I december 2006 genomgick My en avgiftning och sedan behandling på Nämndemansgården i Skåne. Sedan dess dricker hon ­inte - inte ens en droppe!.
Ångesten, depressionen hennes rädsla för att dö försvann med alkoholen.
I dag är hon lycklig, självständig och självförsörjande. Hon är läkare, företagare, drog- och alkohol­terapeut och leder alkoholförebyggande kurser och rehabilitering på familjens skärgårdsställe i Stockholm.

My föreläser om sina erfarenheter och sin livshistoria. Det är personligt, gripande och också inspirerade. Det är en föreläsning om skam och djupaste mörker som vänds till lycka och självständighet. En livsavgörande förändring som hon själv varit med och jobbat för. Man får också en påminnelse om hur viktigt det är att stanna upp och lyssna på en medmänniska. Det kan vara räddningen fast man inte vet om det själv.

Ämnen:
* Alkoholberoende
* Anhörigstöd/Medberoende
* Förändring
* Livet
* Storytelling
* Inspiration

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.