Flowtalk

Nassim Al Fakir

Världens gladaste mångsysslare!

Nassim Al Fakir är komiker, musiker, föreläsare, skådespelare och välkänd som programledare, bl a i SVT:s "Bolibompa", "Vi i femman" och "Lilla Melodifestivalen", och har även synts i bland annat "Diggiloo", musikföreställningen "Barnkammarboken” och "Let's Dance" i TV4.
Nassim släpper även musik under eget namn och debutalbumet "Ute och cyklar" kom våren 2011. Det är ett familjealbum för alla åldrar, där Nassim delar med sig av sin musikaliska sida som sångare och slagverkare. Plattan är full av blandade musikstilar och samma lekfullt kreativa energi som Nassim utstrålar i tv-rutan. Det är blandningen som är tråden: sväng, humor, lekfullhet och hans varma, elastiska röst. Techno, samba och reggae blandas med arabiska tongångar och dessutom bjuder Nassim på flera roliga historier på skivan. Han spelar själv trummor och slagverk på albumet, och i "Bokstavslåten" medverkar hela fem bröder ur Al Fakir-familjen. 2016 kom sedan albumet "Springer runt & säger hej".

Våren 2013 tilldelades Nassim priset Alfons-Bokalen för föredömliga insatser inom barnkulturen med motiveringen ”Nassim Al Fakir får Alfons-Bokalen 2013 för sina insatser för barn och barnkultur i Alfons Åbergs anda. Med värme, humor och vetgirighet väcker han intresset för musik och rytm hos barn från noll till nittionio.”

Nassim är en mycket uppskattad konferencier och moderator i olika sammanhang bl a för att han är så positiv och en riktigt teamworker.
Han sprudlar av energi och det går bara inte att värja sig - man blir snabbt smittad! Han kan hålla i egna musikinslag och garanterat få igång dem mest hårdflirtade skara. Nassim älskar att jobba tillsammans med människor och ger alltid 100 procent av sig själv.
Han är perfekt för olika typer event, och inte minst familjedagar då han får med sig både barn, föräldrar och morföräldrar i svänget!

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.