Flowtalk

Olof Röhlander

Det blir alltid som man har tänkt sig!

Olof Röhlander är licensierad mental tränare, certifierad coach, författare och har en bakgrund som elitspelare i bordtennis.
Han har skrivit böckerna 'Peptalk - Din termos i gryningen',  'Det blir alltid som man tänkt sig', 'Vinnarskalle' samt 'Konsten att njuta av livet - och ändå få saker gjorda'. Hösten 2018 kommer boken 'Omstart - Om konsten att bryta ihop och komma igen'.

De företag som vill fortsätta skapa något betydande måste ta det till nästa nivå. För alla som söker en föreläsare som inför kommande förändringar och framtidsarbete på ett roligt, inspirerande och insiktsfullt vis kan skapa energi och rätt mental inställning för den nivåhöjningen, har ett säkert kort i Olof Röhlander!
Han lever med ämnena mental träning, mental styrketräning, motivation, arbetsglädje, mål, förändringsarbete, eget ansvar och attityd i princip hela tiden. Det här är vad han gör, vad han kan.

Föreläsningsrubriken 'Det blir alltid som man tänkt sig', som bygger på Olofs första bok i mental styrketräning, har visat sig passa både ledare och medarbetare och lämpat sig såväl för mindre arbetsgrupper som på de stora eventen. Det handlar om eget ansvar, egen påverkan och om egna initiativ. Du kommer att bli förvånad över hur mycket som faktiskt går att träna upp: tankar, känslor och attityder. Olof lever som han lär och är flink på att guida den mentala träningen så att du hittar och får ut hela den enorma potential som faktiskt finns inom dig. Han tillhandahåller verktygen till att kunna skilja på vad som är personlig läggning och vad som är inställning, samt hur du kan förändra och utveckla dina egenskaper och attityder så att du blir en vinnare.

I Olofs föreläsning 'Konsten att njuta av livet – och ändå få saker gjorda' beskrivs njutandets konst på ett nytt och annorlunda sätt. Olof vänder upp och ner på invanda föreställningar och förklarar varför man inte ska ta dagen som den kommer. Det handlar om att fokusera på det som faktiskt finns istället för på det som saknas. Att låta sinnesintrycken påverka upplevelser i högre utsträckning. Att finna njutning även i motgångar.
Det kan bli en livsfilosofi som man ständigt utvecklar. Ett förhållningssätt som gör att du lyckas njuta i de mest oväntade sammanhang. Konsten att njuta av livet ger massor av spännande infallsvinklar på en av livets stora frågor.

Oavsett ämne och rubrik så är Olof mycket inspirerande att lyssna på och han bidrar till att man 'tänker till' på hur man kan omvandla motgång till framgång, tanke till handling och greppa om nyckeln till alla lyckade relationer – kommunikation. Det är närvaro och en perfekt avvägd balans mellan humor och allvar.

Andra om Olof:
Åhörarna tyckte det var väldigt bra. Det gav en kick och väckte tankar. Jag hörde flera gånger förra veckan folk som citerade Olof och då har man lyckats :-)
För att sammanfatta: Vi hade en väldigt lyckad helg och att ha Olof som första ”nummer” blev väldigt rätt. Så vi är väldigt nöjda med att vi valde honom.
//Vinngroup

Olof är en 5:a! Både för mig som beställare och de övriga deltagarna som tyckte han var fantastisk.
Det är personligt, roligt, proffsigt med en klar röd tråd som är lätt att följa och skapar ett intresse. Han varvar film och tal på ett varierande sätt.
Olof har en förmåga att tala som gör att det känns ”för mig”.
//Systembolaget

Ämnen:
* Personlig utveckling
* Mental träning
* Förändring
* Arbetsglädje
* Inspiration
* Motivation
* Mål
* Attityd
* Prestation

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.