Flowtalk

Oskar Kihlborg

Vem på ditt jobb skulle få packa din fallskärm?

Oskar Kihlborg är en av Sveriges mest erfarna äventyrare. Han har över 25 års erfarenhet av en rad olika äventyr; klättring, dykning, segling, kajak, rodd, flygning och skidor. Den senaste passionen är fallskärmshoppning.

Hans nyfikenhet och vilja att utforska nya vägar har tagit honom på äventyr i miljöer som sträcker sig från djungel till arktiskt klimat. Oskar blev 1990, tillsammans med Mikael Reuterswärd de första svenskarna att nå toppen av Mount Everest.
Oskar har även deltagit i fem Himalayaexpeditioner, slagit världsrekord i segling över Atlanten och drev under 10 års tid utbildningsföretaget Svenska Äventyr. Under 2013 var han expeditionsledare i SVTs programserie; Mot alla odds, där han ledde tio funktionsnedsatta tvärs över Nicaragua under 28 dagar.
Hans deltagande i Sommar i P1 hade flest lyssnare av all under det året det sändes, 2014

Oskar är också föreläsare och fotograf som i många år arbetat med utveckling av individer och grupper i företag. Han talar om att bygga välfungerande team, hitta drivkrafter, gemensamma mål och undanröja rädslor som står i vägen. Han har varit med i sammanhang där människors drivkraft och samarbetsförmåga testas under tuffa förhållanden. På ett underhållande och inspirerande sätt delar Oskar med sig av sina äventyr, tillsammans med fantastiska bilder och träffsäkra frågeställningar. Han tar dig med och berättar om hur hans utmaningar i utsatta situationer gett honom verktyg genom livet och hur dessa kan användas i vardagen och yrkeslivet.

Oskars föreläsningar anpassas alltid efter situation och gruppens behov. Han kan också kombinera föredraget med teamövningar.

Ämnen bl a:
- Team
- Grupputveckling

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.