Flowtalk

Paolo Roberto

En fighter ut i fingerspetsarna!

Paolo Roberto är en fighter - som gått från utanförskap och kriminalitet till elitutövare i både Taekwondo och kickboxning. Han är också flerfaldig mästare som proffsboxare och en av fyra svenskar som boxats om en världsmästartitel. Numera kan han även titulera sig inspiratör, hälso- och träningsprofil, föreläsare, programledare, författare och entreprenör, bland annat med eget varumärke i livsmedelsbranschen.
Han har, och har alltid haft ett starkt intresse för samhällsfrågor och särskilt för de medborgare som har det mindre väl förspänt.

Samma inställning och egenskaper som tog honom till eliten som idrottsman har tagit honom hela vägen till toppen även på de andra arenorna han verkar på. Han är en av Sveriges mest bokade föreläsare – och man minns ett föredrag av Paolo. Med sin brokiga bakgrund och sitt frejdiga humör håller han sina åhörare fängslade och han är aldrig rädd att om så önskas ge sig in i diskussioner om de mest skiftande ämnen. Sanningar serveras och ursäkter monteras effektivt ner av denne selfmade man.
Han älskar att inge mod och framkalla fighting spirit i människor så att de vågar. Det viktigast av allt menar han är att komma till insikt om att det är bara man själv som kan ändra sitt liv. En annan viktig faktor och avgörande för hur utfallet för en människa blir är den mentala inställningen till situationer och händelser samt hur man jobbar mot uppsatta mål.

Ämnen bl a:
- Attityd
- Mental inställning
- Fighting spirit
- Mål
- Balans i livet
- Kost
- Hälsa
- Träning
- Utanförskap
- Motivation
- Inspiration

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.