Flowtalk

Pär Johansson

Att bli sedd, behövd och tagen i anspråk!

Nytänkaren och entreprenören Pär Johansson är initiativtagare till - och ledare för Glada Hudik-teatern där utvecklingsstörda och ”normalstörda” agerar tillsammans på scenen. Han drivs av en stark passion för det han gör, en del skulle kalla det galenskap. I sin passion har Pär förändrat vad som ses som möjligt när det gäller utveckling av människor och verksamheter och står för ett eget slags ledarskap.

Pär är flerfaldigt belönad både som ledare och talare och visar i sitt arbete på hur individer kan utvecklas, trots att de till synes har svaga förutsättningar att lyckas. Han fick chockad motta det hedersamma priset som årets eldsjäl vid Svenska Hjältargalan 2016. Hans devis är: det är bättre att vara riktigt bra på en sak än halvdålig på tio. Oavsett om talangen är att stapla konservburkar eller att sjunga som en fågel. Att få visa vad man kan och få uppskattning ger ytterligare växtkraft.
Att hjälpa människor att utvecklas är det mest spännande av alla arbeten, menar han. Det må gälla vem som helst och var som helst, människor med funktionshinder likväl som multinationella företag.

Den som lyssnar på Pärs föreläsning får genom den följa hans framgångsrika arbete med Glada Hudik-projektet. Föreläsningen handlar också om att tänja på sina egna gränser - om att hela tiden sträva lite längre. Hans idéer och metoder passar i många sammanhang och för att föra människor närmare varandra i företag, inom kommunal verksamhet, i idrottsföreningar, i skolan, ja i hela samhället.
Föreläsningen är i toppklass och sprängfylld med både humor och värme. Efter en dryg timme med både skratt och gråt får åhörarna ett kvitto på vad som kan ske om man tänjer på gränserna, trotsar fördomar, tror på människor och ger dem en chans att utvecklas.

Andra om Pär:
Det blev hur bra som helst! Pär gick verkligen hem – så kul när publiken blir så berörd! Det både skrattades och gräts! TACK för tipset att boka just honom.
//Föreläsning för Tierps Kommun

Pärs föreläsning var fantastisk - den innehöll precis det han pratade om, glöd, passion, känsla, glädje - man blev verkligen berörd!!!!
Vi har dock fått ett allvarligt problem inför nästa år. Hur skall vi kunna återupprepa det här med Pärs fantastiska insats? Som en deltagare uttryckte sig: Betyget 5 av 5 är nästan i underkant!
//Föreläsning för Åtvidabergs Kommun

Pär får betyg 5 utan och tveka! Alla älskade honom. Hans energi, glädje o passion gick att ta på. Han förklarade på ett enkelt sätt som fick alla att förstå.
Detta var bästa föreläsningen jag någonsin varit på!
//Föreläsning för Goldwell

Ämnen:
* Ledarskap
* Entreprenörskap
* Personlig utveckling
* Motivation & Inspiration
* Storytelling

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.