Flowtalk

Peter Bláha

Nå bättre resultat med rätt mål!

Peter Bláha känner svenska folket igen som den impulsiva och galna gladiatorn Pansar. Han är arenans ’bad boy’ som alltid kommer undan med diverse hyss.
Bakom den vilda karaktären Pansar döljer sig en glad och målinriktad VD för ett framgångsrikt IT- bolag, som tidigare tävlat i både utförsåkning och rugby på elitnivå.

Viljan att aldrig ge sig är en av Peters främsta tillgångar och han har haft nytta av det på flera plan. Vägen till framgångarna i näringslivet och på Gladiatorarenan har nämligen varit långt ifrån spikrak. Under uppväxten blev Peter mobbad för sitt tjeckiska efternamn och som tonåring hamnade han i dåligt sällskap. Allt kröntes av att han åkte fast för inbrott, vilket blev vändpunkten där Peter fick användning av sin enorma viljestyrka. Istället för att sjunka ännu djupare in i kriminalitet och destruktiva beteenden hittade han kraft i sina negativa upplevelser, blev antagen till KTH och tog examen som ingenjör!

Peters idrottskarriär har också varit kantat av tuffa utmaningar. 2003 bröt han benet på 24 ställen i en skicross-olycka och han skulle enligt läkarna aldrig kunna springa igen. Fem år senare – efter ett och ett halvt år på kryckor och tre och ett halvt år i rehabilitering stod han på rugbyplanen igen, nästan helt återställd.

Peter säger själv: ”Jag ger inte upp förrän jag inser att något verkligen inte går. Men det gäller att använda den mentala styrkan till rätt saker. Man måste känna sig själv, göra väl avvägda analyser och sedan använda dem för att nå målet.”

Förutom att Peter kan anlitas som gladiatorn Pansar till olika typer av evenemang så har han kommit att bli en omtyckt föreläsare som inspirerar kring ämnen kost, träning, motivation och målsättning. Genomgående pratar han om hur man sätter - och når sina mål. Han försöker även ge konkreta tips som du kan ta med dig på din egen resa. Allt anpassas efter publik och sammanhang.
På skolor pratar Peter om sin uppväxt som mobbad och hur viktigt det är med respekt för att alla är olika, samt vikten av att skaffa sig en utbildning.

Ämnen bl a:
- Kost
- Träning
- Hälsa
- Mål - målsättning
- Motivation

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.