Flowtalk

Peter Rylander

Allt man behöver för en lyckad kväll!

Peter Rylander är tre önskningar i en - föreläsare, konferencier och underhållare!
När det gäller underhållning är repertoaren bred. Han fixar galant allt från middagsshower i olika sammanhang, stadsfester och festivaler till familjeevent och arrangemang i köpcentrum. Han ger allt han har och oavsett om han ska rikta sig till barn, vuxna eller båda delarna så sprider han enorm energi och glädje.

Disco Inferno QuizShow är det perfekta alternativet till företaget som önskar ett underhållningsprogram utöver det vanliga och som garanterat kommer att ge en känsla av eufori hos samtliga gäster. Här bjuder Peter gästerna på en av landets mest underhållande och relationsbyggande middagsshower! Publiken tas med på en färgsprakande och nostalgisk musikalisk resa som innehåller allt ifrån den bästa musiken till dans, frågesport och allsång. Peter delar in gästerna i lag och leder den energifyllda showen. Disco Inferno QuizShow är skapad för att passa alla organisationer, målgrupper och åldrar och den gör garanterat succé gästerna!. Syftet med middagsshowen är naturligtvis att ge gästerna en oförglömlig kväll men kan även skapa gruppdynamik, främja teambuilding och inte minst stärka relationerna mellan samtliga deltagare.

Om Peter:
Årets höstfest blev en helt fantastisk tillställning med Disco inferno Quizshow som avslutning på middagen. Vilket ööös! Halva personalstyrkan dansade på borden! Peter är bara BÄST!! Alla hade så roligt och var i helt rätt stämning när väl dansen började!
//Personalfest för Praktikertjänst

Jag har anlitat Peter Rylander för underhållning vid två kick-offs på Telenor.
Peter har vid båda tillfällena lyckats skapa en fantastisk stämning under middagen och dessutom på ett elegant sätt fångat upp dom viktigaste budskapen som jag ville förmedla till medarbetarna. Vid utvärderingarna har middagen fått mycket bra feedback från deltagarna och det finns många kommentarer som särskilt lyfter fram Peters insats som unik, och citat som ”Det var den bästa kvällen jag upplevt”, är vanligt förekommande.
​Jag kan varmt rekommendera Peter, om ni vill skapa en oförglömlig kväll med mycket energi, dans, sång och där alla har roligt tillsammans!
//Mats Lundqvist, Telenor Sverige AB

Vi på Jobzone anlitade Peter Rylander för vår sommarfest på Djurgården för att spisa skivor under fördrink och middag och sedan köra sin Rock ’n’ Roll Music Quiz-show. Och som han fick igång oss 130 gäster, ställets servispersonal och kockar! Det dansades på bord och stolar och i slutet stod hela gänget och bara kramade varandra! Detta var med råge den bästa sommarfest vi haft och då har alla våra tidigare events ändå varit lysande.
Vi kan bara säga grattis till alla som anlitar Peter för denna typ av tillställningar."
//Rolf Smeds, JobZone

Tack för ett fantastiskt deltagande på vår julfest. Peter bidrog med din humor, värme, flexibilitet och framför allt energi till att lyfta vår fest till nya höjder! Många av våra 1000 deltagare har sagt att det var bland det bästa arrangemang de varit på. Det är onekligen ett bra betyg!
//Johan Sjödin, Jysk Sverige

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.