Flowtalk

Petra Malm

Första kvinnliga elitsoldaten!

Petra Malm tillhörde den absoluta spjutspetsen inom det militära. Hon riskerade sitt liv, men älskade sitt yrke. Idag har hon bytt sitt hemliga liv som elitsoldat jobbar som elittränare, hälsoinspiratör och föreläsare!

Petra arbetade 17 år inom Försvarsmakten. Som kvinna fick hon tidigt bryta ny mark inom både flygvapnet och jägarförband innan hon som första kvinna någonsin klarade uttagningstesterna till operatör inom specialförbanden.
Petra tog därmed plats i Försvarsmaktens särskilda operationsgrupp, SOG (Särskilda operationsgruppen) vars primära uppgifter är strid, underrättelseinhämtning och militärt stöd.
Under nästan tio år levde hon som hemlig elitsoldat och reste ut på uppdrag under kodnamnet ’Pam’. Alltmedan hennes nära och kära levde i föreställningen att hon var officer i Karlsborg.Hon lärde sig att hantera sitt dubbelliv och att utåt upprätthålla en fasad samtidigt som hon följde sin inre röst.

2018 medverkade Petra i programmet ’SAS Who Dares Wins’. Serien utspelar sig i Chile på 3 000 möh och 25 civilister försöker sig på att göra testerna till specialförbandet SAS. Petra gick in som en mullvad i syfte att delge instruktörerna information om rekryterna.
Hon har också släppt en P1 dokumentär; ’Kodnamn PAM’.

Som elitsoldat var Petra tvungen att hålla sig i fysisk toppform, alltid redo att utföra sitt jobb men efter hand stod det också klart att den mentala styrkan skulle vara det allra viktigaste för att överleva. Som ensam kvinna fick hon upprepade gånger kämpa mot fördomar, sin omgivning och hitta sätt att motivera sig att fortsätta framåt under de mest svåra förhållandena.
Som förhörsledare är hon expert på personligheter, beteenden, gruppdynamik och ledarskap.
Det var till stor nytta i hennes tidigare yrke och hon lär idag ut hur man bemöter olika personligheter och hur man ska tänka och jobba för att nå dit man vill.

Petras erfarenhet från operativ verksamhet, både nationellt och internationellt, tillsammans med de krav som tjänsten innebar, har hon med sig in i vad hon än företar sig idag.
Med kunskaperna från STAC-elittränare och att själv under flera år varit programmerad enligt metoden ger henne en mycket god insikt hur ett träningsprogram skall utformas.
Idag är hon över 40 år, mamma och har tränat aktivt större delen av sitt liv. Hon vet vad livet kräver - oavsett om du är högpresterande eller motionär - och att helheten hos dig som individ är det viktigaste för att nå dina mål.
Detta ger henne en unik utgångspunkt som coach, föreläsare och personlig tränare.

Petra är en efterfrågad föreläsare. Många vill ta del av hennes motivation och inspireras av hennes spännande resa.
Hon skräddarsyr sina föreläsningar efter det specifika tillfället och lyssnar in önskemål.
Här är några exempel på föreläsningar som hon kan utgå ifrån:

Bli din egen pionjär! Hur motiverar du dig att nå just dina mål?
Ledarskap i grupp – Hur bemöter du dina medmänniskor för att nå dit du vill?
Slå från underläge – Att som kvinna arbeta på en mansdominerad plats.
Träna som en elitsoldat – Skräddarsydda träningsevent för företag och privatpersoner.

Vill ni höra om ett spännande liv som elitsoldat i Sveriges enda specialförband och om hur du blir din egen pionjär?
Då ska ni anlita Petra!

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.