Flowtalk

Petter Askergren

Artisten som vände vinden!

Artisten Petter har efter många år på den svenska hiphopscenen visat att han är en artist som ständigt utvecklas och alltid är aktuell.
Förutom sin karriär inom musiken tar han nu även mark som föreläsare och han har en historia som är både intressant och spännande att ta del av. Genom sina olika föredrag delar han med sig av sin ibland krokiga väg till framgång, sitt liv och sin filosofi kring t e x varumärken, samarbeten och entreprenörskap.

I sin personliga föreläsning 'Så blev jag artist' berättar Petter om ordblindheten, sin akademiska familj och hur komvux blev hans sista utväg. I skolböckerna upptäckte han en ny värld av ord och språk som med tiden tog sig in i Petters svenska raptexter. Han berättar också om hur en subkultur som hiphopen gav honom självförtroendet tillbaka och något att identifiera sig med.

Petter berättar i en annan föreläsning om sin artistkarriär och hur han ständigt hållit sig aktuell i bruset av mängder med andra artister och grupper. Hur marknadsföringen alltid skötts via hans egna kanaler för att sticka ut och nå den breda massan i ett allt tuffare och bökigare musikklimat. Peter har alltid vårdat och också lyckats stärka sitt varumärke i mediadjungeln. Han inspirerar med sin berättelse och bjuder på sina egna erfarenheter i ämnet.

Ämnen:
* Varumärke
* Entreprenörskap
* Samarnbete
* Storytelling
* Inspiration

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.