Flowtalk

Prinsessan och Prinskörven!

Duon som får allt att hända!

Sångerskan Sandra Dahlberg känner vi igen från bl a Fame Factory och Melodifestivalen. På senare år har hon ett drömjobb i tv-rutan; som vinstutdelare på Postkodmiljonären. Med Sandra är det alltid fart, glädje och positivitet i mängder!
Förutom att hon är en duktig sångerska och omtyckt konferencier/moderator i diverse olika sammanhang så har hon en förkärlek för barn.

Tillsammans med Mattias Singh har Sandra en barnföreställning där de showar, anordnar lekar och tävlingar mm. De iklär sig då rollerna som Prinsessan Sandra och Prinskörven. Med i ensemblen är också Börvelsnytan, en busig rosa snigel som visslar.

Dom passar alla sammanhang med barn och anpassar upplägget efter tillfället. Allt från mindre barnkalas och shower för större scener.
De har tex ett 30 minuter långt inslag lämpar sig bra för t e x barndagar, parklekar, festivaler, centrum eller till platser med mycket folk. Det är en fartfylld, interaktiv föreställning anpassad för barn mellan 4-10 år, där barnen aktivt deltar i föreställningen och tas med på en hänförande och förtrollande resa bland prinsar, prinsessor, superhjältar och börvelsnytor.

Det finns många olika möjligheter med Sandra och Co:
Show
Ansiktsmålning
Ballongfigurer
Lekar
Sång
Dans
Tokigheter
Godisregn

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.