Flowtalk

Reidar Svedahl

Norrmannen som får fart på det mesta!

Reidar Svedahl måste beskrivas som en klok, kreativ och en lite galen norrman. Han föreläser på ett trovärdigt och entusiasmerande sätt vilket gör att alla verkligen kan ta till sig hans viktiga budskap.

Reidar talar gärna om det som rör relationer med människor i företag. Här grundar sig mycket menar han, oavsett om det handlar om kundservice eller teambuilding. Hans mest efterfrågade föreläsning 'Service till tusen' är en underhållande väckarklocka som visar hur det lilla extra kan göra så mycket för ett företag gällande exempelvis försäljning.
Han föreläser också om hur man motiverar och entusiasmerar kollegor och/eller anställda. Eller om hur man bygger upp och odlar relationer med olika intressenter. I vilket sammanhang han än medverkar i så anpassar han sitt framförande efter tillfället.
Reidar brukar få beröm för att han är enkel och lättbegriplig. Det som utmärker hans framträdanden är att det är tänkvärt, användbart och lättsamt.
Många tycker att det känns verkligt, som om det var självupplevt och äkta - vilket det alltid är. För vilket ämne Reidar tar sig an så bygger han det hela kring sina egna upplevelser och erfarenheter.

Ämnen:
* Service och bemötande
* Ledarskap
* Försäljning
* Teambuilding
* Inspiration
* Motivation
* Kreativitet
* Förändring
* Varumärken

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.