Flowtalk

Renata Chlumska

Vet vad som behövs för att nå toppen!

Renata Chlumska är en av världens mesta äventyrerskor.
Mount Everest har bestigits, hon har cyklat från Nepal och paddlat runt stora delar av USA och nu pågår förberedelserna inför nästa äventyr - rymden!
Hon är inte rädd för att prova nya saker och vet att det många gånger är en styrka att veta vad man är mindre bra på. Detta har hjälpt henne att ta sig fram till målen - ett efter ett.

Renata är också en mycket inspirerande talare och hennes föreläsningar lämnar ingen oberörd. Med glimten in ögat och på ett lättsamt sätt tar Renata med åhörarna in i sin många gånger annorlunda värld med äventyr och expeditioner runt om i världen. Renatas styrka som föreläsare ligger i hennes förmåga att översätta de utmaningarna hon stått inför på sina projekt och koppla ihop dom till de utmaningar och uppförsbackar vi alla möter på hemmaplan. Hon fyller dem som lyssnar med ny energi och känslan av att alla kan klara de mest branta uppförsbackarna. Genom sina träffsäkra exempel och tydliga paralleller kopplar Renata ihop sina äventyr med de utmaningar vi alla möter i vardagen och på arbetet. Vikten av motiverade medarbetare, kommunikation, öppenhet, att kunna hantera förändringar, möten med det oväntade och att ha magnetiska mål är bara några av komponenterna till att kunna förverkliga sina idéer.

Vare sig det gäller bergsklättring eller annan idrott, karriären eller fritiden och inte minst inom företagsvärlden så är verktygen för att uppnå målet snarlika, säger Renata.

Ämnen:
* Målfokusering
* Prestation
* Inspiration
* Motivation
* Drivkraft
* Team
* Arbetsglädje
* Mental träning
* Personlig utveckling
* Äventyr
* Förändringsarbete
* Storytelling

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.