Flowtalk

Robert Kronberg

Delar med sig av sitt framgångsrecept!

Robert Kronberg är Sveriges bästa häcklöpare genom tiderna. Han har t e x bärgat 13 SM-guld på 110 m häck och 10 SM-guld på 60 m häck. Han gjorde över 30 landskamper om man räknar både inom- och utomhus och var under många år lagkapten i landslaget.

Att nå den absoluta världseliten kräver ett otroligt fokus och hårt arbete. För Roberts del var det sällan en dans på rosor. Han har fått bryta mentala barriärer och ständigt tvingats att utveckla sig själv i allt han gör.
Hans lärdomar från elitidrotten tillsammans med en utbildning inom beteendevetenskap gör honom till en omtyckt och personlig föreläsare vars mål är att förankra sina erfarenheter i åhörarnas liv. Han är rak och ärlig i sitt framförande.

Exempel på föreläsningar med Robert:
"Tio nycklar till framgång”
Robert ger 10 Nycklar för framgång genom ledorden motivation, drivkraft, kommunikation och personlig utveckling. I föredraget ligger fokus på det mentala planet, d v s vilken inställning och attityd du måste ha för att nå upp till dina mål. Han utgår från sin egen idrottskarriär och delar med sig av ett framgångskoncept som fungerar vare sig det handlar om arbete, idrott eller privatlivet! Han blandar både roliga erfarenheter och bakslag till en bra mix. Ämnen som tas upp i föreläsningen är bl a; självmedvetenhet, målsättning, motivation, långsiktighetstänk före kortsiktighetstänk och din inre dialog. Robert vill tillhandahålla verktyg till åhörarnas egen utveckling och en nytändning i tillvaron.

Föreläsning ”Målfokus”
En teoretisk genomgång där Robert successivt nystar upp komplexiteten kring att sätta upp konkreta, tydliga och genomförbara mål, som håller i alla lägen. Robert visar på tydliga exempel från sin egen karriär och hur han jobbade för att nå sitt mål med att gå från Sverige elit till elitidrottare på världsnivå. De tips och verktyg som föreläsningen ger är praktiskt applicerbart i yrket, privatlivet och träningen. Här avslutar Robert med att visa sitt uppnådda mål genom OS-finalen 2000.

”Vägen till ett hälsosammare liv”
Här tar Robert upp- och diskuterar den väg han förespråkar för att uppnå balans i livet. Några områden är träning, kost, vila, självkänsla och stress. Föreläsningen är interaktiv, väcker tankar och leder mot utveckling. Den tar i många steg avstamp ur Roberts egna karriär med en del anekdoter som lyfter mungipor.

Exakt inriktning eller utformning på föreläsningen avgörs helt efter behov och önskemål från beställaren. Föreläsningarna kan kombineras med workshops där informationen förstärks, man går mer in på djupet och de kunskaper deltagarna fått från föreläsningen och delvis omsätts i praktik.

Robert kan även koppla på träningspass tillsammans med åhörarna. Exempel på detta är KÄNGkampen vilken är en bra mix av träning, tävling och lek där svett möter glädje. Deltagarna får uppleva ett träningspass inspirerat av det militära med inslag av Roberts övningsbank för långsiktiga resultat. Deltagarna delas in i grupper som kommer träna och leka tillsammans men tävla emot varann. Robert kommer här mixa träning med träningstips och smarta verktyg för hållbar långsiktig träning för att ge deltagarna ett värde mer än glädjen och träningen på plats. I sann militärisk anda och med lite extra auktoritär pondus, men ständigt med leendet i behåll, kommer Robert att leda trupperna mot framgång i ett ganska utmanande pass.

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.