Flowtalk

Rune Larsson

Utmana dig själv!

Rune Larsson är högstadielärare, ultradistanslöpare, fallskärmsjägare, äventyrare och krönikör

Han är också är en av Sveriges främsta föreläsare om målsättning, lagarbete och motivation. I sina föreläsningar hjälper Rune till att flytta spärrar och inspirerar till att göra verklighet av drömmar. Han menar att alla människor och grupper har förmågan att göra så mycket mer, bara de har rätt attityd. Det handlar om att utmana sig själv och inte alltid ta den enkla vägen - om att sätta djärva mål. Själv utmanade Rune sin egen offermentalitet och förbättrade sig i matematik från att ha fått betyget underkänt till att han var så bra att han kunde undervisa andra i ämnet.

Han skräddarsyr varje föreläsning speciellt efter kundens behov. Oavsett inriktning så blandas inspiration med humor och skratt. Nedan ses ett urval av föreläsningar med Rune:

Mål och motivation: Mål och motivation följs åt. Ett mål är något som man vill uppnå, något som man tror på, och något som man är villig att verkligen betala priset för. Rune berättar om hur vi kan optimera dessa faktorer.

Attityder: Man kan säga att våra attityder är hjärnans drivrutiner. Rune berättar om skillnaden mellan en offerattityd och en fighterattityd, och ger exempel på hur vi kan påverka oss själva och andra att bli mera fighter och mindre offer.

Konsten att orka: Kraft och uthållighet handlar om att ha en tydlig målbild och hålla fast vid den. Kamplust, förmågan att hantera de svackor och motgångar man får, attityden, flexibilitet så man kan anpassa sig till ändrade förutsättningar, och ett överskott av förmåga så man har marginaler till det som krävs.

Konsten att skaffa en fysisk livsstil – och behålla den: Föreläsningen handlar om träning för nöje och motion. Den vänder sig såväl till de som ännu aldrig motionerat, liksom till de som redan är igång. Det svåraste steget att ta för den som vill börja motionera sägs vara steget över tröskeln ut på det första träningspasset. Rune berättar hur man kan göra för att ta det steget, och hur man sedan kan träna för att vilja fortsätta. Detta föredrag kan kompletteras med att han tar ut de åhörare som vill på en löptur och lär ut konsten att springa långsamt.

Äventyr: Rune berättar om upplevelser och lärdomar från mina olika äventyr, såsom roddturen över Atlanten, löpturen över Amerika, och löpturen från Portugal till Sverige. Detta föredrag passar särskilt bra på kundträffar och andra tillställningar då man vill ha något lättsamt och underhållande.

Ämnen:
- Målsättning
- Lagarbete
- Attityd
- Motivation

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.