Flowtalk

Sanna Bråding

Tjejen som ger ALLT!

Sanna Bråding slog igenom som tonåring i kultserien 'Tre Kronor'. Sedan blev hon även programledare på tv och 2006 ledde hon Idol på TV4. Idag är hon även en stor radioprofil.

Mitt i de stora framgångarna rullade livet på sidan av rampljuset allt snabbare för Sanna. En dag för 7 år sedan kraschade allt och hon blev dömd till fängelse för en kokainaffär. Just där, i den specifika stunden skedde den stora förändringen i hennes liv.
I hennes föreläsning pratar hon om vägen tillbaka och hur man tar sig igenom sådant du aldrig trodde att du skulle behöva. Sanna berättar även om ljuset i tunneln och hur hon idag är en lyckligt lottad mamma och hur nöjd hon är med vad livet gett henne. Hon talar om att få en andra chans när man kört i diket, att se positivt på livet och att lära sig av sina misstag. Sanna en väldigt glad och positiv person med mycket energi. Hennes mission är att fortsätta utvecklas livet ut & omvandla sina misstag, hinder och svårigheter till nånting bra & lärande.
Hon ger 100% på scenen och inspirerar alla - oavsett ålder - till att göra det bästa av det som erbjuds i livet.

Sanna kan även anlitas som konferencier och har stor vana efter att ha lett bland annat Grammis, Idol och Rockbjörnen. Hon har även varit programledare i P3 Osignat, skådespelare i ICA-reklamen, Skeppsholmen och Ett hål i mitt hjärta. Hon har väldigt hög arbetsmoral och är väldigt kreativ. Under 2016 leder Sanna radioprogrammet ”Pira & Bråding i P3” tillsammans med Linda Pira, och skriver även på sin självbiografi som kommer ut i höst.

Om Sanna:
”Jag tycker att föreläsningen var helt suverän! Hon bjöd på sig själv och det var fängslande, man pendlade mellan skratt o gråt. Bästa på länge.”
//Campus Nyköping

"Sanna Bråding bjuder på en föreläsning som griper tag i både hjärta och själ. Det är med en otrolig sinnesnärvaro som deltagaren kastas in i en torktumlare av känslor där Sanna naket och öppenhjärtligt berättar sin historia – sin verklighet. Med stående ovationer avslutas en kväll fylld av både glädje och eftertänksamhet. Sannas berättelse är något vi kommer bära med oss under lång tid."
//Unionen Stockholm

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.