Flowtalk

Siduri Poli

Innovativ föreläsare!

Siduri Poli är innovatör och grundare av Changers Hub, som är en av Sveriges största och viktigaste entreprenörshub/innovationshus med syfte att demokratisera framgång och möjliggöra för unga i ytterstadsområden att förverkliga sina start-up idéer.
Hon hoppade själv av skolan för att börja jobba på sitt eget sätt och det blev inte bara början på hennes egen karriär, utan även en resa som öppnade dörrarna för andra unga som vuxit upp i Botkyrka, precis som hon.
Siduri har en bakgrund som journalist och syns ofta i medier där hon gör framtidsspaningar, lyfter och förklarar nya tekniker samt hur innovationer kommer att påverka våra liv, vårt samhälle och vår värld.
Hon har också lång historik inom start-up branschen som medgrundare och digital affärsutvecklare.

Det krävs bara en idé för att förändra världen, och nu när Sverige går på högfart finns stort utrymme för att driva igenom dessa idéer. Trots det är det många som inte får vara med på innovationsfesten, och varje samhällsförbättrande idé som går förlorad är en förlust för oss alla.
Siduri vet hur innovation och nya tekniker måste kopplas till demokrati och inkludering om vi vill att Sverige ska fortsätta i rätt riktning.
Hon är bland annat utsedd till 'Årets Digitala Inspiratör' av IDG och CIO Sweden, en av Årets Supertalanger inom kategorin "Samhällsbyggarna" av Veckans Affärer, Framtidens Mäktigaste av TCO samt Årets Uppstickare av Shortcut.

Siduri är en flitigt bokad föreläsare både i svenska och internationella sammanhang. Hon talar bland annat om innovation, ny teknik, integration, demokrati och entreprenörskap. Föreläsningarna är skräddarsydda för att säkerställa relevans och värde. Hon är enormt inspirerande och engagerande. En riktig "rising star" inom föreläsarvärlden.

Om Siduri:
“All 400 participants at our event were taken away by Siduri’s keynote. Her way of talking engages, inspires and motivates. I recommend anyone who wants to be inspired and get an eye-opener to invite Siduri as keynote speaker at your next event!”
//Leo Heijbel, Benify

“Siduri is incredibly skilled at inspiring the audience. She took all the participants at Sigmas networking event on an inspiring journey with her lecture “Future Innovations”. I can highly recommend Siduri as a speaker"
//Ellinor Bergroth, Sigma IT Consulting

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.