Flowtalk

Sören Olsson

Livet blir som det blir!

Sören Olsson är en av Sveriges mest lästa och uppskattade barn- och ungdomsförfattare. De mest kända är böckerna om Sune och böckerna om Bert som också blivit filmer och tv-serier.

Sören pratar om positivitet och livet; hur det blir som det blir och inte som hur man tänkt sig det och om att det är mycket roligare att säga ja än nej. Han berör de stora frågorna, sådana som vi alla brottas med som tex: Hur förhåller man sig till det oväntade? Finns det utrymme i livet för överraskningar?
Hur ska man veta vad som blir ett bra och innehållsrikt liv innan man levt det? Livet tycks ju själv välja när och hur det ska inträffa....
Sören menar att det därför handlar mer om hur man förhåller sig till det som inträffar mer än att försöka förhindra att livet sker som det gör.

Han talar med värme, insiktsfullhet och den erfarenhet som hans eget liv, och hans författarskap gett honom. Publiken uppskattar hans öppenhet och mixen av tänkvärdheter, humor och allvar. Man blir glad, berörd och inspirerad av Sören!

Sören föreläser även om Storytelling och Corporate Storytelling. Storytelling är ett begrepp som allt fler stöter på inom yrkeslivet, i olika organisationer och även på det privata planet.

Ämnen:
* Livet
* Förändring
* Inspiration
* Kreativitet
* Känslor
* Storytelling

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.