Flowtalk

Stefan Einhorn

Den goda föreläsaren!

Stefan Einhorn är professor i molekylär onkologi vid Karolinska Institutet och överläkare på Radiumhemmet. Han är dessutom en ofta förekommande gäst i radio och TV. Han har också skrivit flera böcker. 2003 gjorde han skönlitterär debut med ”Den sjunde dagen” och 2005 publicerades boken ”Konsten att vara snäll”. Den sistnämnda har sålts i över 300 000 exemplar och har översatts till 18 språk - och de litterära prestationerna fortsätter att dugga tätt.

Stefan är också en fantastisk föreläsare som fångar sin publik genom sin kunskap och lätthet att lotsa fram till skratt. Föreläsningarna är fyllda med aha-upplevelser och väcker tankeprocesser som är till nytta för åhörarna lång tid efteråt.
Stefans populära föreläsning 'Konsten att vara snäll' (som självklart bygger på hans bok) påminner oss om att ingen kan göra allt men alla kan göra mycket och att varje dag består av hundratals möten. I varje möte fattar vi ett beslut hur vi ska förhålla oss till vår nästa. Livet består av möten och livet består av relationer.

Ämnen:
- Goda relationer
- Ledarskap
- Etik
- Snällhet
- Klokhet
- Framgång
- Bemötande i vården

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.