Flowtalk

Susanne Einhorn

Supernöjda kunder och lyckliga säljare!

Susanne Einhorn har många års yrkeserfarenhet från detaljist- och servicebranschen i både Sverige och USA. Hon har bland annat arbetat med att förbättra och effektivisera försäljningsarbetet i olika typer av organisationer, vilket har bidragit till konkreta och mätbara framgångar i företag såsom MQ, Twilfit, IKEA, Blomsterlandet, Reebok och Ordning&Reda.

I sina föreläsningar betonar Susanne vikten av att agera med både hjärta och själ. Att leverera så kundens förväntan ständigt överträffas. Professionell trovärdighet handlar om en kombination av kunskap, säljteknik och rätt attityd.
Att få insikt i människors psyke, deras motivation och drivkrafter kan vara krävande och komplext. Förmågan att kunna “läsa” andra människor ger den extra styrkan i det dynamiska samspelet som uppstår varje minut - och detta tar hon också upp i sina föredrag.

Susanne skräddarsyr alltid sina upplägg utifrån beställarens speciella behov. Hon läser på om den specifika marknad det handlar om, samlar info om de produkter man tillhandahåller osv. Allt för att på bästa sätt förstå var det specifika företagets förbättringspotential ligger.
Hennes mål är att skapa supernöjda kunder och lyckliga säljare - med hjälp av arbetsredskap som hjärna, hjärta och själ.

Ämnen:
* Kommunikation
* Kundservice
* Merförsäljning
* Motivation & Inspiration
* Ledarskap
* Säljträning
* Kreativitet
* Värderingar
* Avslutningsteknik

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.