Flowtalk

Susanne Fredriksson

En berättarkonstnär som berör på djupet!

Susanne Fredriksson är inspiratör, föreläsare, moderator, certifierad coach och kompetensutvecklare.
Hennes tankar om livet, relationer och att vi har ett eget ansvar för våra tankar, attityd och beteende får oss att stanna upp och fundera på livets ljuvligheter.
Hon är en eldsjäl och mästare på att locka fram det positiva hos de flesta. Susannes humor och närvaro gör att vi kastas mellan skratt och allvar. Det hon säger sitter i länge, länge...

När Susanne talar gör hon det utifrån egen erfarenhet. I sitt städbolag med 50 anställda förstod hon hur viktig självkänslan var hos den enskilda medarbetaren var och att lyfta den hos varje individ gjorde att det påverkade företaget i en positiv riktning.

Susanne guidar till nya förhållningssätt som hjälper oss att våga lyssna inåt - sluta oroa sig och börja leva. Hennes föreläsningar är i övrigt en blandad kompott. Fakta blandas med anekdoter på ett pedagogiskt och lättsamt sätt, allt i ett medryckande tempo. Hon berör starkt med sitt varma och engagerade sätt och det sprakar om henne när hon står på scen. Susanne anpassar alltid sina föreläsningar efter varje tillfälle och noggrann research.Hennes gedigna erfarenhet och förmåga att känna av stämningar gör att hon också klockrent känner av gruppens förväntningar och behov, och därmed kan hon få även en stor publik att interagera.
Hennes mål är att inspirera till eftertanke och påverka attityder som gör att mätbara förändringar blir uppenbara! Susanne jobbar hårt för att varje varje enskild individ ska ha med sig tankar, känslor, verktyg och redskap i sin ”mentala godispåse”, som kan användas i mötet med kolleger, kunder och medmänniskor på ett framgångsrikt sätt.

Exempel på föreläsningar med Susanne:
•”Friska relationer – friska arbetsplatser”,
•”Engagemang och arbetsglädje – ingen tillfällighet”,
•”Din attityd – ditt ansvar”
•”Ett gott bemötande – en väg till framgång”
•”Medarbetarskap istället för motarbetarskap”
*”Tack – jag är nöjd.

Ämnen, bla:
- Livskvalitet
- Förändring
- Chef eller ledare
- Balans
- Attityd
- Bemötande
- Självkänsla - självförtroende
- Arbetsglädje
- Inspiration
- Ge- ett förhållningssätt

Tidigare åhörare om Susanne:
Susanne var inbjudande och uppfyllde våra förväntningar. Hon satte huvudet på spiken så att säga. Hon hade dessutom bra exempel och pekade på det som vi behöver förbättra. Det bästa var nog hennes förmåga att få med oss och lyssna och ta till oss.Behållningen är att hon pekade på att vi var och en har ett ansvar för att ta tillvara på möjligheten och ta ett egenansvar för att alla ska må bra på jobbet. Betyg 5!
//Kustbevakningen

Vilken föreläsning! Njöt, skrattade, blev påmind, arg, eftertänksam. Susanne är en sådan varm människa! ALLA var så nöjda och uppfyllda när kvällen var över! Jag är också glad att jag fick köpa boken - nu kan man gå tillbaka och fortsätta "tänka till" över hur man har det i livet.
TACK! Mvh Karin

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.