Flowtalk

Susanne Liljenberg

Ett enklare liv!

Susanne Liljenberg är serie-entreprenör och en av grundarna till inredningskedjan Granit. Hon och hennes dåvarande kollega Anette hade båda lång erfarenhet bakom sig i detaljhandeln. De vi ville med Granit fokusera på kundnyttan och förvaring. Deras mission blev tidigt: Förenkla livet – Få tid att leva!
Ett motto Susanne fortsatt leva efter och i hög grad fört in i sina verksamheter: Crêperie & Logi och LEVA Kungslador & Husfabrik - på Gotland. I dessa företag vill hon inspirera till ett miljösmart och hållbart liv. Susannes menar att det enkla oftast är det svåra.. men med den medvetenheten har Susanne lyckats i alla sina företag trots både hinder och motgångar på vägen.
LEVA Kungslador utanför Visby har blivit en succe! Det är en härlig kreativ hållbar mötesplats för kultur & näringsliv. Här säljer de ekologiska hus och möbler, tillsammans med sitt kända stenugnsbakade surdegsbröd från eget bageri. Där finns även en KRAV-certifierad restaurang och gårdsbutik samt ett stort härligt loft för fester.

Susanne vaknar och somnar med nya affärsidéer. Hon är också en av Sveriges ambassadörer för kvinnors företagande och hon brinner för att se sina och andras idéer förverkligas. Med hennes erfarenhet finns mycket viktigt att dela med sig av till både stora och små företagare. Hon vet hur man tar en dröm till en realiserad verksamhet. Susannes föreläsningar är fulla med humor, egna berättelser och inspiration! 
På ett entusiasmerande sätt tar hon med åhörarna på sin entreprenöriella resa, och beskriver hur man som ledare och medarbetare kan utvecklas i sitt arbete. Det handlar även om hur organisationer skapar en lönsam, kreativ och personlig arbetsplats. Nyckeln till detta är att vårda sitt varumärke och att se till att alla i organisationen tar del av varumärkesplattformen så att rätt budskap och vision delas enligt Susanne.

Dessa är några av de ämnen/rubriker hon gärna föreläser kring:

Hur du bygger upp ett lönsamt och tydligt varumärke med enkla medel
Ditt personliga varumärke
Ett enklare liv i hemmet och på jobbet
Rensa i röran – få tid över till annat
Från dröm till verklighet (Hur realiserar du en idé, med enkla medel)

Ämnen bla:
- Entreprenörskap och företagande
- Hållbarhet
- Inspiration
- Livet
- Varumärkesbyggande

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.