Flowtalk

Svante Drake

Mannen med en hel orkester i munnen!

Svante Drake, läkarsonen från Mariestad är en minst sagt unik artist som genom åren utvecklat en alldeles säregen och unik enmansshow. Han är musiker och trummis. Redan som liten trummade han på allt han hittade.
Genom musiken har Svante stått på många olika scener med svenska artister, som exempelvis Måns Zelmerlöw och Charlotte Perrelli.

Svante har tagit trummandet från händerna till munnen....
Med honom blir det muntrummeri på hög nivå, eller beat-box som det också kallas. Endast med hjälp av munnen och en mikrofon får han hela salongen i gungning och det svänger på ordentligt!
Tango, vals, pop, rock, hårdrock, reggae, techno... åhörarna kan ha de mest skilda önskningar, för det det finns inte mycket Svante inte kan "spela".
Svante bjuder på sig själv och tar publiken med storm i sina humorfyllda och imponerade nummer.
Han är förvisso expert på att imitera trummor och slagverk men är utöver det en superb underhållare vars energi och humor smittar av sig till publiken.
En sak är säker...: Showen är svår att beskriva, den måste helt enkelt upplevas. Ett framförande av Svante Drake leder därför alltid till ivriga diskussioner och massor av skratt!

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.