Flowtalk

SVEA

Röster som fyller både rum och hjärtan!

SVEA består av de rutinerade sångerskorna Lena Olsson Björkén och Anna-Klara Folin.

I grunden har tjejerna en kombinerad show- och musikalutbildning. Utöver egna skivproduktioner har de båda turnerat som showartister världen över, dels för Wallmans Salonger, dels med två olika ABBA-tribut-band.

Lena har också en renodlad sångutbildning. Hennes bok rymmer också körsångserfarenheter från både Melodifestivalen och Eurovision Song Contest, samt rollen som Leading Lady på Wallmans Salonger.
Anna-Klara är en flitigt anlitad sångerska och en av låtskrivarna till ”My turn” som framfördes av John Lundvik i Melodifestivalen 2018. Låten tog sig rakt in i svenska folkets hjärtan och slutade på en hedersam tredjeplats i finalen.

Tillsammans blir tjejerna alltså duon SVEA. Deras varma, starka röster och äkta engagemang gör att du som beställare kan luta dig tillbaka och bara njuta av fullfjädrad underhållning på högsta musikaliska nivå. Med lyhördhet, fingertoppskänsla och massor av energi skapar SVEA den atmosfär som önskas.
De behärskar många genrer och kan bjuda på allt från Svenska klassiker till en nostalgitripp och ”blandband” á la 80-tal. Målet är att alla ska få sitt från rock, soul, schlager, pop och klubb.

Duon kan utökas beroende på tillfälle, behov och sammanhang. De kan ta med sig pianist eller fullt kompband.
Oavsett laguppställning så vill SVEA alltid leverera en uppskattad upplevelse och bygga en glittrande afton.

Andra om SVEA:
”SVEA har en lång erfarenhet, ett starkt sinne för kvalitet och en fingertoppskänsla och möjlighet att läsa av en publik som endast erfarna och väldigt rutinerade artister klarar. Och så sjunger de ju som gudinnor!”
//STHLM Stage Management.

”Svea levererar till 100 %. Personligt, varmt och proffsigt!”
//Baluba Event

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.