Flowtalk

Sven Yrvind

Filosof på de sju haven!

Sven Yrvind är en av världens mest uppmärksammade båtbyggare, ensamseglare och havsäventyrare. Han är också författare till boken "BRIS – Record setting voyage" som kom ut 1990. Han har fått medalj av Royal Cruising Club i Storbritannien för gott sjömanskap efter att ha seglat runt Sydamerikas spets Kap Horn i en 5,9 meter lång båt. Han har föreläst för kungafamiljen och är invald i Museum of Yachting's Hall of Fame på Rhode Island i USA där besökarna kan skåda hans första båt som han byggde i sin mammas källare.

Redan som mycket ung gav sig Sven ut till havs i en egenhändigt byggd båt - på jakt efter svaret på livets gåta. Med minimala båtar har han seglat över världens farligaste vatten, och överlevt både skeppsbrott och kapsejsningar flera gånger om. I över 50 år har han gått sin egen väg och motbevisat många kritiker.
Trots diverse oväntade händelser har Sven ändå i dessa äventyr funnit mycket av det system han letat efter. I sina föredrag berättar han om sitt händelserika liv och illustrerar sina erfarenhetsbaserade lärdomar och konsten att lösa oväntade problem. Sven strävar efter att förenkla så mycket som möjligt, att se bortom problematik och återvända till grunderna. Lutande mot exempel från sitt eget liv lyfter han fram vikten av att ha personliga mål och hur man förverkligar dessa och därigenom samtidigt utvecklas som människa.
En föreläsning med Sven innehåller spänning, kittlande och roliga upplevelser. Han har alltid sin publik i ett fast grepp med hjälp av skicklig berättarteknik och spontan humor - allt framfört på glad och bred göteborgska!

Ämnen bl a:
* Livet
* Inspiration
* Personlig utveckling
* Reseberättelser
* Äventyr
* Långfärdssegling
* Upplevelser från sina resor
* Båtkonstruktion

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.