Flowtalk

Thomas Bodström

Makt, kommunikation och livets olika roller!

Numera opolitiske Thomas Bodström har en lika imponerande som bred yrkeserfarenhet. Genom åren har han arbetat som minister i den svenska regeringen och chef för justitiedepartementet, advokat, bästsäljande författare och allsvensk fotbollsspelare i AIK. Han kan nuförtiden också titulera sig föreläsare.
Han är både spännande och underhållande att lyssna på.

Sedan han lämnade politiken kan han tala öppet om spelet bakom kulisserna och sina erfarenheter från tiden som minister. I sin föreläsning 'Spelet bakom kulisserna' berättar han om sina många spännande erfarenheter från den politiska hetluften.

'Det är den senaste matchen som gäller' är ett öppenhjärtigt föredrag med spännande berättelser från till synes vitt skilda världar. Där delar Thomas med sig av sina egna erfarenheter av att kombinera många olika roller samtidigt i yrkeslivet och privat. Han berättar bland annat om hur han trots höga poster och viktiga uppdrag kunnat skydda sitt privatliv.

Thomas har ju arbetat med kommunikation i hela sitt liv. I ett stimulerande föredrag kan han berätta om hur han själv arbetar med kommunikation och delar med sig av personliga tips och råd.

Ämnen:
* Kommunikation
* Media och dess makt
* Livspussel
* Storytelling

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.