Flowtalk

Thomas Di Leva

En berikare på många plan!

Thomas Di Leva är och förblir en unik artist och låtskrivare på den svenska musikscenen. Bakom sig har han ett tjugotal inspelade album och otaliga turnéer, TV-program och radioprogram.
Ända sedan födelsen har hans färgstarka liv präglats av egensinniga eskapader och extraordinära händelser. Han har samlat en del av sina erfarenheter i en bok ('Vi måste prata om allt') och har också intressanta föreläsningar att erbjuda i diverse olika sammanhang.

I föreläsningen 'Mitt livs resa, från mobbad till hyllad till mobbad och hyllad igen' får vi följa med på Thomas fascinerande resa genom livet med alla dess vändpunkter, insikter och inspirerande visdomar.

Det du tänker blir din verklighet - är en föreläsning om att nå sina mål och om hur vi hanterar de möjligheter, relationer och situationer vi möter i livet. Thomas lär dig några enkla knep för att leva dina drömmar.

Hemligheten med att vara lycklig - är en föreläsning som handlar om varför gör vi som vi gör, om det ändå inte gör oss lyckliga? Här får vi ta del av Thomas tre hemliga steg till ett lyckligt liv.

Ämnen:
- Lycka
- Livet
- Inspiration
- Storytelling

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.