Flowtalk

Thomas Järvheden

Komiker med många strängar på sin gitarr!

Thomas Järvheden är standupkomiker och musiker. Han gjort det mesta inom showbusiness och vi har sett honom både på tv och på scener runt om i landet.
Thomas är nu inne på sitt artonde år som ståuppkomiker. Ibland ser man honom i olika TV-program, men det är live-standup han verkligen kan. Där och då blir det riktigt, riktigt roligt. Genom åren har han belönats med priser som Årets manlige komiker, Comedy fightclub-bältet, Smack-priset m.m.
Man kan regelbundet se honom på alla Sveriges professionella standupklubbar, t.ex. Norra Brunn, Raw, Ruby´s (Gbg), MACK (Malmö) e.t.c

2017 musikaldebuterade Thomas i 'De Trumpna fruarna' (Make William Shakespeare great again) i regi av Fredrik Hiller. 2019 spelade han den manliga huvudrollen i musikalen 'Annie'.
2018 satte han upp sin egen föreställning 'Bra mkt sämre'. En humorshow fylld med musikaliska hits i Thomas alldeles egna tolkningar

Thomas har en klockren humor med den sällsynta mixen ”intelligent humor + små inslag av chock” som lockar till gapskratt.
Han pratar om precis allt möjligt, det är aktuella händelser ur Thomas perspektiv blandat med historiska funderingar. Han brukar också krydda showen med någon extremt rolig egenhändigt skriven sång.

Thomas kan även anlitas som föreläsare på ämnet 'Se humorn i vardagen', samt som konferencier till olika typer av evenemang.

Om Thomas:
Vi är helt otroligt nöjda, vilken kille den där Thomas är........ En jättestor MIO applåd från oss :-) Kommentarer från medarbetarna var:
- Den roligaste kvällen på flera år
- Vilken galning!
- Sjukt kul
- Jag har inte skrattat så mycket i hela mitt liv
- Är det verkligen HAN? Den där Järvheden?
//MIO

”…Bäst för kvällen är utan tvekan Thomas Järvheden som visar många nyanser, tajming och en stor dos lekfullhet i sina skämt. Det är träffsäkert och med stor igenkänningsfaktor. Särskilt bra är uppföljaren på Youtube-succén om Bamse. Han leker den här gången med tanken på Alfons Åberg som 13-åring och imiterar alla rösterna perfekt. Vilket kompenserar för en kvalitetsmässigt skakig show.”
//Arbetarbladet Gävle

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.