Flowtalk

Thomas Petersson

Underhållningskungen av Halland!

Thomas Petersson är bondsonen som i många år arbetade som traktortekniker, samtidigt som han sysslade med amatörteater inom ABF. Till slut tog hans komiska talang över jordbrukandet och han är idag en av Sveriges mest uppskattade komiker.

Under åren som professionell artist har han hunnit göra ett flertal tv-program, egen TV serie, egna krogshower och framför allt turnerat med sina egna standup-shower. Han senaste show; ’Skakad inte störd’ gick för utsålda hus 2013.
Thomas har också visats en hel del uppskattning för sin komik, bland annat tilldelades han Edvardpriset under 1999. Han vann också en Guldmask för bästa manliga huvudroll i Hotelliggaren som spelades på Halmstad Teater, våren 2003.

Thomas är hypokondrikern som smittar sin publik med skratt och drar fulla hus var han än framträder. Publiken serveras iakttagelser ur verkligheten - av en förlorare som vinner i längden (säger Thomas själv). Han avhandlar frågorna du inte visste fanns, klämmer in nån gammal goding och mixar upp med dagsfärska infall. Det är oerhört proffsigt och vältajmat i alla typer av sammanhang.

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.